Viime perjantaina mentiin Minnan kanssa hallille treenaan. Kolme koiraa ja tunti riitti erinomaisesti, kun setti oli hyvin suunniteltu. Pätevää toimintaa ja tuli hyvä mieli, vaikka olin ihan väsynyt töiden jälkeen.

Lauantaina aamulla koitti Mickyn maailman paras hetki, kun Sami vihdoin kotiutui. Voi sitä mölinän määrää, kun oli juttua kerrottavana. Ja tosiaan molemmat koirat seurasivat koko viikonlopun tarkkaan Samin tekemisiä, ettei vaan uudestaan pääse sillain livistään. Lähdettiin poikien kanssa käymään hallilla ja  jätettiin Sami nukkumaan yön matkustamisesta kertynyttä väsymystä. Hyvä setti seuraamista, ruutua, paikallaoloja ym. Pojilla oli vauhti päällä eivätkä olis millään halunneet lopettaa.

Sunnuntaina ajeltiin iltapäivällä Ypäjälle. Käytiin ensin Annamarian ja partasuiden kanssa lenkillä ja sitten jatkettiin iltaa Pukon hallituksen kokouksen merkeissä. Tulipa taas paljon asiaa ja onpa meillä hurjasti kivaa toimintaa tämän vuoden aikana. Seura on pieni, mutta aktiivinen.. Tai niin no niistä varsinaisista käytännön tekijöistä nyt on aina pulaa…

Maanantaina lompsittiin poikien kanssa taas kunnon lenkki Hunnarilla. Mä kyllä tykkään niin kovasti kuleksia siellä ja kun samalla pystyy kätevästi tekemään poikien kanssa tasapaino- ja syvälihastreeniä ym. Illalla mentiin vielä hallille ottamaan jälleen nopea ja tehokas treenisetti.

Eilen käytiin paimentamassa. Jackyn kanssa toivon, että päästään pian ulkotreenin. Se alkaa selvästi olla vähän kyllästynyt tuohon sisätreeniin. Porukassa oli myös yksi varsin uhmakas uuhi, joka aiheutti Jackylle päänvaivaa. Micky muisti hyvin, että viimeksi hänen rallattelulleen asetettiin rajat ja oli paljon maltillisempi nyt. Sen kanssa tarvis ottaa tehokuuri pysähtymiseen. Voi kun ehtis kaikkea enemmän.

Tänään oltiin taas Hunnarilla ja pojilla oli ihan mahdoton metsähepuli. Ne painatti menemään sammaleet pöllyen miljoonaa. Illalla mentiin anoppilassa käymään ja naurettiin Jackya oikein porukalla. Viimeksi kiellettiin haukkuminen kokonaan herkkuja pyytäessä, kun kerrostalosta on kysymys. Jacky oli miettinyt vähän uuden taktiikan. Seisoi anopin edessä, heilutti häntää vimmatusti ja katsoi lempein silmin suoraan silmiin sekä piti hassua älämölöääntä. Hyvin puri taktiikka ja vatsat täynnä juustoa saivat pojat lähteä kotiin.