Ansku oli taas maanantaina vapaalla, joten suunnattiin heti mun töiden jälkeen Latovainioon lenkille  Ricokin pääsi nyt mukaan. Hyvin pappakin jaksoi tuollaisen lenkin taapertaa. Sen verran kuitenkin on meno jo hidasta, ettei kovin usein kyllä noin pitkiä lenkkejä harrasteta papan kanssa enää.

Turha kai mainitakaan, että Jacky ja Fyra pistivät taas parastaan juoksemisessa pitkin peltoa, metsää ja soramonttua  Onko se sitten ihmekään, että viime näyttelyarvostelussakin lukee, että "esitetään erinomaisessa kunnossa"
 
Tiistaina kävin Jackyn kanssa taas lämmitykseksi pyöräilemässä ennen aksatreenejä. Ansku toi kivan radan, jossa joutui jonniin verran pohtimaan ohjauksia, mutta sai myös laskettaa vauhdilla menemään. Tykkäsin! Sai taas todeta olevansa kyllä ihan käsi ohjauksessa... Ei vaan osaa lukea rataa eteenpäin, että osaisi tehdä järkevä ohjausvalintoja. Ja tietty sekin rajoittaa aika paljon, että omat tekniset taidot on varsin heikot  Onneksi Ansku neuvoi ihan kunnolla, että miten mistäkin kandeis ohjata. Jacky toimi hienosti, kun vaan olin ajoissa. Lähtee tosi hyvin mukaan ohjauksiin  Alkaa vaan kasvattamaan vauhtiaan nyt jo pelottavan nopeasti... Kontakteilta meinasi karkailla, joten siihen täytyy nyt ottaa kuuri pysymisiä ja keppien jälkeen on liian usein tullut palkka, koska odotti sitä. Nooh nää on helposti korjattavissa, kun tulivat kerran nyt ratatreenissä ilmi  Treenien jälkeen pojat pääsi vielä Fyran kanssa kirmailemaan raviradan parkkiksella. Kiitos Ansku miljoonasti kivasta radasta ja TOSI hyvistä neuvoista!
 
Keskiviikkona mentiin piiiiiitkästä aikaa Anun ja bortsutyttöjen kanssa Paavolan metsään lenkille. Siellä oli metsää hakattu aika lailla sitten viime näkemän. Eipä taas ole muuttuneen maiseman takia sinne asiaa ilman Anun opastusta, jos ei aio eksyä... Metsässä kirmailun jälkeen Maya ja Jacky löysivät vielä parkkiksen viereisellä nurmikentällä yhteisen vaihteen juosta miljoonaa, kun annettiin niille tyhjentynyt pallonraato leluksi  Kiitos Anu ja tytöt! Aletaas taas käydä ilmojen viilettyä kimppalenkillä vähän useammin  Illalla oli vielä Pukon hallituksen kokous ja siinä se keskiviikkoilta sitten vierähtikin.

Niska-hartiaseutu on mennyt niin jumiin, että tässä on pari viime päivää kärvistelty päänsäryn kourissa  Eilisen sinnittelin Panadolin voimalla töissä, mutta tänään luovutin, kun kertaalleen heräsin yöllä särkyyn ja silloin otetuista särkylääkkeistä huolimatta jomotti aamulla edelleen  Tämä päivä on siis mennyt lepäilyn merkeissä.

Eilen menin kuitenkin Jackyn kanssa aksaamaan, kun meillä alkoi Dogitiimin 5 kerran kurssi. Anu oli kehitellyt melkoisen hyppyhässäkän, jossa oli sitten vielä putki ansana. Harjoiteltiin sylivekkiä jaakotuksella sekä pelkkää vekkausta. Jacky taipuu kyllä hyvin, kun vaan ohjaaja ohjaa oikein… Kerran pääsi lipsahtamaan putkeen, kun en muistanut ennen edellistä estettä ottaa karhua kuulolle. Ekan riman tiputti kertaalleen ja sitä Anun kanssa pohdittiin, että hyppää muuten hyvin, mutta ekan hypyn ihan turhan etupainoteisesti. Tähän täytyy nyt kiinnittää huomiota ja alkaa treenata nimenomaan tuota ekaa hyppyä. Tosi kivat treenit oli taasen kyllä  Kiitos Anu ja treenikamut
 
Treenien jälkeen mentiin Loten ja papillon Danielin kanssa Viksbergin vanhan pururadan maastoon lenkille. Hauska pari, kun Jacky näytti ihan jättiläiseltä Danielin rinnalla  Samalla tuli testattua, että kuinka pojat tulee juttuun keskenään, jos vaikka joskus joutuvat samassa hotellihuoneessa yöpymään  Hyvinhän nuo pelitti yhteen. Kirmailivat ja kantoivat isoja keppejä. Jacky on kyllä ihana tuollasia itseään paljon pienempien kanssa. Ei eilenkään ottanut vahingossakaan yhtään kosketusta, vaikka ihan miljoonaa juoksivat rintarinnan. Ei siis toisaalta ole ihme, että Jacky kääntyy aksassakin hyvin, koska treenaa jatkuvasti sitä vapaallakin. Hyvä pojat! Kiitos paljon Lotte ja Danielin treeni- ja lenkkiseurasta. Mennään pian uudestaan
 
Huomenna suunnataan taas näyttelyyn. Tällä kertaa Tampereelle. Jackyn laitto jäi kyllä nyt aika vähiin, kun ulkona satoi ja kylppärissä on saanut kauaa oltua pää alaspäin. Onneksi näytelmiä on ollut sen verran usein, että turkin pohja pysyy suht kunnossa ja toisaalta karvaa on niiiiiin paljon lähtenyt ja lähtee edelleen, ettei siinä liikaa parane harjaa edes heilutella.