Oltiin omatoimitokoporukan kanssa omalla kentällä treenaamassa. Pikkusen haastetta toi kentällä olleet agilityesteet ;o) Nicky muun muassa suoritti paikallamakuun liki keppien aloituskohdassa. Otettiin 4 minuutin paikallamakuu piilossa ja kaikki koirat olivat loistavasti. Seuraamisen aloitin Nickyn kanssa puomin juurelta ja hetken katse viivahti siellä, mutta hyvin malttoi poika mielensä. Toki sai puomin sitten palkaksi hienon seuraamisen päätteeksi. Kaikkea muutakin pientä hiomista tehtiin ja hyvin meni. Ihan sikamakeet treenit oli kyllä molempien koirien kanssa :o)) Rico jälleen lähes yli-innokas eikä Nickyllä merkkiäkään enää sunnuntain kisakoomasta. Näinä hetkinä toko on ihan SUPER!

Hyvien treenien päätteeksi lähdettiin Annariinan ja lauman kanssa "pienelle" lenkille siihen kentän lähelle raviradan ja hiittisuoran maastoon. Annariinalla oli muistissa aikaisin keväällä tekemänsä lenkki ja lähdettiin samaa tavoittelemaan. Ruoho oli kuitenkin kasvanut niin pitkäksi, että kyseistä polkua ei enää löydetty ja jouduttiin palaamaan samaa reittiä takaisin. Lenkki venähti vähän reilun tunnin mittaiseksi, mutta koirat saivat painaa koko matkan vapaana, joten mikäs siinä kesäiltana kulkiessa. Eivät nuo kaupunkilaiskoirat onneksi paljon perusta maaseudun "ihmeistäkään". Traktori rämisevän niittokoneen kanssa meni ihan hipoen ohi kapealla peltotiellä ja hevoset kirmasivat meitä ihmetellen höristen aidan viertä edes takas koko laitumen mitan. Ei olisi moiset voineet koiria vähempää kiinnostaa.

Nicky tarjoili tokoliikkeitä ja varsinkin ihan huippua seuraamista tämän tästä lenkin aikana :o) Myös pieni-suuri miäs Lucas on on varsin hyvin oppinut, kuinka namit irtoaa. Niin loistavasti seurasi leijonapoika, että Annariina jo melkein pestasi meikäläisen Lucaksen ohjaajaksi tokoon ;o) Toki myös Bella ja Duo on erittäin hyvin ehdollistettu siihen, että kun pojille jotakin hihkaisen, niin kaikki on mun jaloissa namia hakemassa. Kiitos Annariina ja koirat! Ihan mahtava lenkki ihan mahtavien treenien perään :o))