Viikonloppu vietettiin Tuorlassa MM-tiimin leirillä. Ihan huikea viikonloppu jälleen! Säänhaltija tosin heittäytyi vallan humoristiseksi, kun lauantaina oli tosi nätti & lämmin päivä ja aurinko porotti käsivarret punaisiksi. Sunnuntaina sitten satoi aina välillä ja oli niin viileä, ettei pitkät kalsarit olleet yhtään liikaa sadehousujen alla. Teemana oli uudet säännöt ja paljon tulikin niiden puitteissa selvennystä ja ahaa elämyksiä. Paikallaoloja tehtiin monessa eri muodossa. Viikonlopppuun kuului tietenkin myös muutama leirikisa. Ne on aina ihan superhauskoja. Tällä kertaa kisattiin peruuttamisessa, kaukaa maahanmenossa, kiertämisessä ja tunnarin pitämisessä. Ja juu ne ei olleet ollenkaan niin helppoja, miltä näin listattuna kuulostaa. Hauskoja ne on ja tuo mukavaa vaihtelua ja vähän rajojen rikkomistakin treeneihin.

Tällainen porukka meitä oli treenaamassa.

IMG_0547.jpg

Lauantaina jokaisen piti valita yksi uusien sääntöjen liike, jota sitten työstettiin. Mickyn kanssa tehtiin avoimen luokan kiertoa.

IMG_0404.jpgIMG_0409.jpgIMG_0413.jpg

IMG_0395.jpgIMG_0422.jpg

Sunnuntailta ei ole huonon sään takia kuvia, mutta sillon me tehtiin Mickyn kanssa omissa ongelmissa luokstulon vauhtia sekä kaukojen maasta istumaan nousua pupun avulla. Tähän tiimiin kuuluminen on kyllä enemmän kuin huippujuttu. Yksi parhaista asioista, mitä mulle on koiraharrastusuralla tapahtunut. Syyskuun leiriä jo kovasti odotellessa!

Viime viikko oli muutenkin aika tokopainotteinen, kun keskiviikkona ajeltiin Lentsun kurssille Turkuun. Siellä teemana oli jäävät liikkeet. Treenattiin niihin nopeutta ja erottelua pyörimisen kautta ja muutenkin tehtiin kaikki osioita kaikista asennoista.

Torstai-ilta meni taas kentällä tokokokeessa vastaavan koetoimitsijan hommissa. Tällä kertaa kokeessa oli vain EVL ja AVO. Parin viikon päästä sitten VOI ja ALO. Hurja määrä kokeisiin on tällä hetkellä tulijoita. Esim. 16.7. olevaan kokeeseen voidaan ottaa 20 koirakkoa (iltakoe) ja kyselyitä on tullut jo yli 90 kpl. Katsotaan tuleeko joku notkahdus uusien sääntöjen tullessa vai jatkuuko sama tahti.

Eilen oli piiiitkästä aikaa ihan vapaa ilta. Yllättäen se kului tiiviisti kotihommien parissa ja myös Jacky tuli pestyä. Tänään käytiin paimentamassa. Huh miten ristiriitaiset tunteet on ensi viikon kokeita ajatellen. Kovin vahvana vaan puskee mulla tokoihmisen pikkutarkkuus läpi... Koutsi lupasi tuoda peilin kisoihin ja sen kautta saa sitten jokainen töppäillyt ohjaaja kävellä pois. On se vaan jännää korkata uuden lajin kisat. Mutta sitä ennen vietetään Juhannusta ja sen ohjelma onkin meillä vähän erilainen tänä vuonna.