Sami lähti jo perjantaina aamusta muutaman kaverinsa kanssa ”Tour De Suomi” ajelulle. Tekivät siis fillareilla lenkin pe Forssa-Rauma, la Rauma-Turku ja su Turku-Forssa. Yhteensä jotain 390km. Me taas poikien kanssa vietettiin eilen ihan totaalista lorvailupäivää  Puuhailin niitä näitä kaikessa rauhassa. Iltapäivällä mentiin Anjan kanssa Paavolassa lenkille ja käytiin kentällä kuumasta ja hiostavasta kelistä huolimatta ottamatta hyppyjumppaa sekä pientä vauhtitreeniä. Treenien kohokohta oli ehdottomasti, kun sain Jackyn ihan älyttömän hienosti kääntymään hypyltä kepeille poispäinkäännöksellä  Tässä välissä suin Jackyn kuntoon, kunnes illalla mentiin vielä Anjan kanssa lisää hikoilemaan salille ja autonkin pakkasin aamua varten valmiiksi.

Rico meni ”mummulaan” hoitoon, kun me Jackyn kanssa otettiin Lotte ja Daniel kyytiin ja suunnattiin Helsinkiin Tuomarikartanoon näyttelyyn. Oltiin hyvissä ajoin paikalla eikä autoakaan tarvinnut jättää ihan tolkuttoman kauaksi. Perhosten ja lassieiden kehät oli vierekkäin, joten homma hoitui varsin helposti. Ensin oli vuorossa Daniel ollen tällä kerta Erittäin Hyvä. Tosi kiva katsella erilaisia perhosia kehässä  Aina oppii uutta eri roduista, kun mieli avoinna kuuntelee ja tarkkailee.
 
Jackyn olin ilmoittanut Stephen Hallin arvosteltavaksi lähinnä siksi, että aikoinaan tämä sama tuomari-setä nosti Nickyn nuorten luokasta VSP:ksi… Samaan ei tietystikään poika yltänyt avoimessa luokassa ja tiukentuneiden näyttelysääntöjen jälkeen, mutta sai tulokseksi avo ERI 2 erittäin kivan arvostelun kera  Hännän takia ei SA:ta irronnut, mutta eipä sitä muutenkaan saanut kuin 2 urosta noin kahdestakymmenestä… Avoimessakin kuitenkin taas 7 urosta paikalla. Ihan hurjan tyytyväinen olen karhuun  Esiintyi varmasti edelleen ja oli jotenkin rennon oloinen koko näyttelyssä olo ajan. Tämä oli nyt viimeinen näytelmä tältä kesältä Suomesta.
 
Pari Loten ottamaa kuvaa kehästä.
 
 
Kiitos Lotte ja Daniel seurasta!
 
Loppuilta menikin jälleen lorvailun merkeissä. On se vaan kumma, kuinka rankkoja nuo näytelypäivät ovatkaan, vaikka mitään sen kummempaa ei tee. Nyt pitäis vielä viedä pojat pissalle ja Jackylle lupasin pienen tokotreenin sen jälkeen