Valoisalle, mutta ulkona kuvaamiseen jo liian hämärällä lähdin poikien kanssa kohti Riihivalkamaa. Pääasiana oli mennä katsomaan pieniä bortsun pentuja, mutta ensin kiirehdittiin lenkille ennen pimeää. Pelloilla oli vielä aika vetistä ja kuraista, mutta mitäpä tuosta. Ja hiukanko olen ylpeä taas mun pojista. Meidän lenkkiporukka nimittäin koostui Ricosta ja Nickystä sekä Luca ja Nanci tollereista, jotka siis ovat saman lauman koiria. Ihan uskomattoman hyvin onnistui tämä yhden nartun ja 3!!! uroksen kokoonpano. Mitään sanomista ei koko lenkin aikana tullut ja loppumatkasta pojat jo haistelivat ja merkkailivat samoja puuskia rinta rinnan. Aika mahtavaa :o)

Lenkin jälkeen mentiin sisälle haistelemaan pennun tuoksua. Nimittäin Oonalla tuhisee pentulaatikossa 4 (2 urosta ja 2 nartua) aivan ihanaa bortsuvauvaa :o) Niin ja tiedoksi blogin lukijoille, että en ole ottamassa pentua. Kuvaamaan vaan menin ja sitä paitsi kaikki pennut on jo varattu ;o) On ne pennut vaan niiiiiiin suloisia, "vääränrotuisetkin ;o)

2075345.jpg

2075347.jpg

2075348.jpg

Kiitos kaimalle lenkkiseurasta, teestä ja pennun tuoksusta! Varmasti tulen vielä pariin kertaan ennen luovutusikää palleroita katsomaan :o)