Sunnuntaina olin jo hetken lyömässä hanskat tiskiin tokon suhteen, mutta... Hakkasin päätä tovin verran seinään ja sitten olikin kuhmu otsassa hyvä miettiä uusia strategioita ;o)

Eilen otettiin kotona lyhyt treeni. Noutokapulalla vain leikittiin. Liikkeestä maahan ja seisominen myös leikittiin nopeutta. Tässä tavoitteena nopeus sekä kuunteleminen, koska liikeet tuli ihan satunnaisessa järjestyksessä. Maahan tippuu hyvin, mutta seisominen saa vielä nopeutua paljon. Lopuksi vielä sivulletuloa nopeasti mistä suunnasta vaan. Tässä Nicky oli ensin aika pihalla, mutta pian hiffas ja saatiin siitäkin kiva leikki :o) Oikein onnistuneet trrenit siis jälleen :o) Vesisade tuli sekoittamaan, joten Rico pelasi vain jalkapalloa.

Tänään sitten otin pojat autoon ja ajoin jäähallin parkkikselle treenaan. Siinä kun ihan vieressä on jalkapallotreenit aina kesäisin sekä kulkee suosittu koirien ulkoilutuspyörätie läheltä. Rico pääsi ensin noutamaan ja Nicky katseli auton vetokoukussa kiinni. Ricolla alkaa mennä kapula intoilu vähän yli ja se pitää jo "tappaa" ja silleen, mutta kivaa sillä on :o) Nicky tuli seuraavaksi noutamaan ja kerran vähän arpoi kapulalla, mutta lähti tuomaan ilman lisäkäskyä. Muut kerrat meni hienosti ja nyt oli jo laukkaskelia mennen tullen. Koko ajan tämäkin liike on hurjasti kehittynyt, joten pieni toivonkipinä elää, että se saatetaan saada joskus ihan kisakuntoonkin... 

Rico pääsi seuraavaksi tekemään seuraamista ja luoksetulon voittajan liikkeenä Seuraamisessa poikitti ja sitten kun kerran osuin varpaille, niin otti väljyyttä ja komensi toheloa ohjaajaa... Luoksetulon seisominen Ricolla on aina ollut TOSI hyvä ja nyt pitkästä aikaa otin ihan koko liikkeenä ja maahanmenonkin siihen. Ja tippuhan se. Nopeasti ja suoraan ja tuli vielä loppupätkän hyvällä laukalla. Voi Rico, kun me päästäis vielä kisaamaan :o(

Nickyllä otin 2 "ylipitkää" luoksetuloa. Ensimmäisellä pysähdys ja se oli nyt taas normaali eli HYVÄ. Toinen läpijuoksuna, jossa sivulletulo jäi vähän vajaaksi. Vielä ei ole keksinyt alkaa ennakoimaan, koska suurin osa pysähdyksistä treenataan vain kiertojen yhteydessä. Kaukkareissa vain yksi vahvistus; tooooosi pitkältä matkalta yksi istumaan nousi. Hyvin nousi :o) Taas siis treenit meni ihan älyttömän makeesti. Kuumasti siitä saa uskoa, vaikka kisat meneekin niin usein penkin alle.

Treenien jälkeen ajoin vielä kentälle katselemaan alkeisagiryhmäntreenejä. Annamaria tuli hyvissä ajoin ennen oman ryhmänsä alkua lainakoiransa Yoko-hoffin kanssa paikalle ja lähdettiin kimpassa lenkille. Pojat ei oikein ymmärtäneet Yokon hoffikivaa ja niiden ilmeitä oli kiva katsoa, kun ei edes takapuolta päässyt siinä vauhdissa haistamaan. Mukava lenkkireitti keksittiin ja näin hoitui poikien iltalenkki samalla. Kiitos Annamaria & Yoko lenkkiseurasta :o)

Ennen iltaruokaa otettiin Nickyn kanssa vielä pari noutoa. Juostiin hurjaa kyytiä meidän takaportista ulos ja otettiin pari piiiitkää noutoa ja lopuksi leikittiin ja riehuttiin kapulan kanssa. Nyt taisteleekin siitä jo ihan kivasti. Takaisin sisälle yhtä hurjaa vauhtia. Moisen touhuilun jälkeen maistui ruoka hyvin ja myös uni sen jälkeen :o)