Kotitöitä on taas rästissä stressiksi asti  Eilen sain sentään vähän siivottua ja pyykkikone paiski töitä koko päivän, kun alkaa pyykkikorit olla tupaten täynnä.
 
Iltapäivällä oli nyt toista kertaa järjestettävä lasten tapahtuma; kirkon ympärijuoksu. Sami meni sinne töihin Forssan Salaman puitteissa ja mua pyydettiin jälleen valokuvaamaan. 1½ tuntia vipelsin kirkkoa ympäri kamera kaulassa ja nyt odottaa noin 150 kuvaa käsittelyä...
 
Illalla pojilla oli luksusta kerrakseen, kun Fyra tuli meille leikkimään. Ensin saivat olla Jackyn kanssa kaksin ja kyllä ne sitten painoivat menemään. Välillä vaan vaihtui jahdattava. Fyra oli hauska, kun Jackykin pääsee jo aika lujaa Fyran edellä, niin tämäpä jarrutti vauhtia tarttumalla Jackyn pitkään ja karvaiseen häntään  Noi on kyllä niin maailman suloisimmat kaverukset
 
Nicky ja Rico pääsivät sitten myös naapurin tyttöä moikkaamaan. Nicky sai taas muutaman sata pusua, kun "pariskunnan" viime viikkojen roppipusut oli vielä vaihtamatta  Tämän riekunnan jälkeen kävin poikien kanssa pienen iltalenkin ja sapuskan jälkeen painuivatkin kovasti tyytyväisinä koisimaan.
 
Ihan ei näköjään yksi kokopitkä yö ehdi tätä univelkaa tasaamaan  Kovin oli tuskaista aamulla nouseminen ja haukotuksia on tullut lukematon määrä. Tällä viikolla olen karsinut iltamenot minimiin, jotta tulis noita kotihommiakin tehtyä, mutta tokkopa sitä kuitenkaan kovin aikasin tulee nukkumaan mentyä.
 
Jackyn kanssa käytiin vihdoin treenaamassa pyöräilyä ensi kevättä varten. Tai no se mitään treenaamista tarvinnut... Käveltiin tämä meidän katu niin, että talutin pyörää ja Jacky oli remmissä pyörän vieressä. Se sujui siitä vaan, joten ei kun pyörän selkään ja menoksi. Tuo on tässä lajissa luonnon lahjakkuus  Niin tasaisesti osasi heti ravata sopivalla etäisyydellä pyörästä. Tähän asiaan voidaan sitten palata keväällä.