Treenaten ollaan menty tätä viikkoa. Tiistaina tavoitetokon merkeissä Micky teki ohjatun oikeaa ja tavallista noutoa apparin kanssa ja Jacky metallinoudon sekä zetaa häirittynä. Nooh Jacky taas teki vähän omiaan metallin kanssa, mutta meni se sitten lopulta niinkin kuin mä halusin…

Eilen olin ensin ite hieronnassa ja illemmalla Loimaan kausitokon treeneissä. Siellä Micky tekee kehäänmenon, luoksepäästävyyden sekä palkkaamattomuustreeninä alo hypyn ja suoran luoksetulon. Lisäksi vielä erikseen sivulletuloja. Olipa pätevä karhu! Jackyn kanssa tehtiin jälleen metalli ja nyt se oli parempi kuin tiistaina. Piiiitkä seuruu, tunnari ja luoksetulon seisomaan stoppi sekä molemmat paikallaolot. Hyvin veti Jackykin! Siistiä!

Tänään oltiin paimentamassa. Tällä kertaa varsin helteisessä säässä. Micky pääsi ensin pyöröaitaukseen. Tekee ihan ok, mutta vähän siitä puuttuu sellasta asennetta, mitä haluaisin. Pitänee tehdä muutama itsetunnon kohotustreeni sen kanssa ja antaa pienesti sikailla. Jacky oli tällä kertaa tosi hyvä. Oltiin isolla pellolla ja häkitys päätreeninä. Ensin otettiin lampaat häkistä, tehtiin kuljetus ja porttien läpi sekä lyhyt laidunnus ja lampaat häkkiin takaisin. Otettiin ne vielä uudestaan häkistä ja kuljetuksen kautta takaisin. Kertaakaan ei päässyt lampaat karkuun ja Jacky totteli pysähtymisiä hyvin. Taitavaa!

Illan viilettyä puuhattiin vähän vielä kotipihalla. Micky teki vatsalihasjumppaa ja Jackyn kanssa tehtiin metallia sekä seuraamisen askelia vasemmalle ja oikealle. Huomenna onkin ihan koti-ilta ellen Jackyn kanssa innostu lähtemään pikaisesti tokotreeneihin. Micky saa joka tapauksessa valmistautua kotosalla viikonlopun puuhiin.