Aamulla lähdettiin Samin kanssa kirpakassa pakkassäässä ajelemaan kohti Tamperetta. Pääasiana oli hakea Samin pyöriin (maasto ja maantie) vähän osia. Forssasta kun ei tuollaisiin erikoispyöriin mitään löydä. Tältä osin reissu oli oikein onnistunut :o) Samalla toki poikettiin muissakin kaupoissa ja kaikenlaista pientä tarttui matkaan. Vihdoin ostin mm pitkään himoitsemani talvicrocksit :o) Ne on muuten aikas ihanat :o)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kotimatkalla poikettiin vielä pikaisesti Ideaparkkiin. Eipä siellä ollut tarkoitus pitkään ollakaan, mutta kyllä se väentungos sai meidät sieltä ulos vielä pikemmin kuin oli ajateltu… Ruokapaikassa oli sentään sen verran tyhjää, että saatiin ruoka ihan inhimillisessä ajassa. Ei ole kyllä meikäläisen paikka tuollanen jouluruuhkainen kauppakeskus, jossa myyjät hymyilee tonttulakit päässä ja joku kuoro tai vastaava esittää joululauluja… Meillä kyllä muutenkin tuo isäntä on innokkaampi shoppailija kuin meikäläinen…

 

Kotiin kerettiin vielä valoisaan aikaan ja samoin tein nappasin koirat autoon ja lähdettiin taas vaihteeksi Annariinan ja jengin kanssa kimppalenkille :o) Tällä kertaa kohteena oli Syrjänharju. Voi kun tämä talvi toisi tullessaan paaaaaljon tällaisia päiviä kuin tänään. Tyyni pakkaspäivä, aurinko ja niin puhtaan valkoista lunta :o))) Niin kaunista, ettei sanoin voi kuvata. Siellä me seisoskeltiin Syrjänharjulla ja ihasteltiin maisemaa ja hiljaisuutta koirien touhutessa omiaan.

 

Ja kun kerran muutenkin usein kameraa mukanani roudaan, niin tällä kelillä se olisi jo liki synti jättää kotiin ;o)

 

Annariinalla on koirat aina vimpan päälle vetimissä tälleen talvella. Tytöillä samanlaiset takit, pannat & remmit jne.

 

2083560.jpg

2083563.jpg

 

Lucas oli nyt puettu punaisen jumpperin jälkeen vähän miehisempään maastokuosiin ;o)

2083565.jpg

 

Mun tokopojat :o))

2083567.jpg

 

Pojat katsomassa maisemia meidän näköalapaikalla.

2083574.jpg

 

Rico kirmasi vauhdilla kohti paikkaa, jossa sen on aina haukuttava. Tuolla soramontun ympärillä, kun haukku kaikuu mukavasti ja kyllä taas otti papparaista päähän, kun ei saanut sanottua viimeistä haukkua ;o)

2083569.jpg

2083572.jpg

 

Treenaaminen on viime päivinä jäänyt kovasti vähälle, kun ollaan oltu niin paljon kavereiden kanssa lenkkeilemässä. Kunhan tämä käsi tästä taas vähän tokenee, niin treenitkin jatkuu varmasti :o)