Vappuaaton viettoon läksin hieronnan kautta. Sen jälkeen hypättiin autoon ja lähdettiin ajelulle, kuten ties kuinka monta kertaa Vappuna tätä ennenkin. Humppilan kautta kurvattiin Loimaalle ja jotain pikkuteitä pitkin päädyttiin Turkuun ja siitä sitten Naantaliin. Siellä käytiin kävelemässä ja ihastelemassa maisemaa. Ihan huippuhieno ilta ja täysin pilvetön taivas.

Torstaina pääasiassa satoi, joten päivä meni lähinnä sisähommien parissa. Iltasella pesin ja puhalsin Jackyn. Perjantaina pidin viime kesän kesälomapäivän. Jestas miten nopeesti tollasen yhden vaparin saa kulumaan. Aamulla kävin tekemässä pikku treenin poikien kanssa kentällä. Sitten pikkuasioita kaupungilla hirveesti, joissa menee tuhottomasti aikaa. Tuli myös tehtyä kirjaimellisesti paska homma, kun käytiin Eijan kanssa tyhjentämässä seuran paskahuussi… Illalla oli vuorossa Micyn peseminen ja puleraaminen.

Lauantaina hain Ilonan ja kippurat kyytiin ja ajettiin Harjavaltaan kevään ensimmäiseen ulkonäyttelyyn. Auton ulkolämpömittari näytti lähtiessä -2,5, mutta onneksi matkan aikana kääntyi plussalle eikä loppujen lopuksi ollut mitenkään erityisen kylmä, kun aurinkokin lämmitti mukavasti. Jotenkin mulla oli jo etukäteen aavistus, ettei tuomari tykkää Mickystä. Tämä tunne vaan vahvistui, kun alkukehässä seistiin. EH sieltä pätkähti ja homma paketissa meidän osalta. Harjavallassa on aina isot kehät ja paikka on niiiiin kiva, että sinne on joka tapauksessa mukava mennä kesäkausi aloittamaan. Tässä muutama Ilonan ottama kuva Mickystä kehässä. Hymyilevä karhu ♥

IMG_2768-normal.jpgIMG_2776-normal.jpgIMG_2798-normal.jpgIMG_2806-normal.jpg

Kuva on epätarkka, mutta laitan sen silti, koska tuomarin mielestä Mickyn hännänkanto on huono ja siitä oli oikein kunnon huomautus. Enpä tuota nyt erityisen huonona osaa kyllä pitää ja rotumääritelmäänkin mahtuu reippaasti. Paljon nätimpikin tuollainen rennosti huiskiva häntä on kuin elottama alaspäin roikkuva saati jalkojen välissä oleva.

IMG_2787-normal.jpg

Kävin kehässä kyllä vielä muutaman kerran lisää. Sain kunnian esittää avoimessa luokassa Remun (Siniketun Musta Ruhtinas) ja uskomattoman hienosti menikin. Remu oli nimittäin PU3 ja sai ekan SERTin. Kiitos Pauliina, kun luotit Remun käsiini. Iltapäivän puolella oli kippuroiden vuoro. Oma hienosti ROP-pentu. Jestas miten hienosti ne veti Ilonan kanssa. Myös Oikku sai kivasti ERIn. Kyllä taas muistin, miksi siellä näyttelyissä jaksan ja haluan tuloksista huolimatta ja myös niiden takia, vuodesta toiseen käydä. Ihania ihmisiä, joita ei niin muualla tule tavattuakaan kuin näyttelykehän laidalla. Iltasella ajelin vielä poikien kanssa Ypäjälle lenkille Poutalan kanssa.

Sami kävi sillä aikaa kirmaamassa 6 tunnin rogaining-kisan Lahden huudeilla. Ei pöllimmin, kun olivat 4-hengen sekajoukkueellaan voittaneet koko skaban.

Eilinen meni taas pitkästi kotihommien parissa ja iltasella käytiin pitkästä aikaa Anskun kanssa lenkillä. Tällä kertaa Fyra sai laatuaikaa ja oli päässyt yksin mukaan. Että meidän koirat oli onnellisia. Ne vaan juoksi ja juoksi ympäri ämpäri pitkin peltoja hymy suupielessä kaiken aikaa.

Tänään oli aamulla melkoinen ylläri, kun katsoin ikkunasta ulos. Lunta maassa ihan kunnolla ja lisää satoi koko ajan.

talvi-normal.jpg

No äkkiä se päivän mittaan suli ja kuivui pois. Kävin töiden jälkeen pikaiseen kentällä ottamassa Jackyn kanssa viimeistelytreenin ennen kisoja. Sitten kiiruhdin kotiin, kun Kennelkerholla piti olla Kareksen Juha luennoimassa näyttelyasioista. Eipä näkynyt miestä ja olipa sitten unohtanut koko homman. Aika nolo juttu ja melkoista kuuntelijoiden aliarvioimista moinen huolimattomuus. Uusi kerta sovittiin sitten tietty viikon päähän, joka mulle ei sovi. Harmittaa oikeesti ihan vietävästi, kun olin illan jo alkuvuodesta varannut kalenterista ja kieltäytynyt muutamasta muusta menosta ihan turhaan. No eipä tähän kai voi todeta kuin että elämä on…