Aamulla näytti mittari liki -15 astetta pakkasta. Ei se silti kovin kylmälle aamulenkillä tuntunut, kun ei tuullut yhtään. Kauppareissun tein het sillään, kun kerrankin pääsee heti aamulla ostamaan tuoretta leipää ym :o) Aamupäivällä meillä oli sovittuna Annamarian ja Annen kanssa treffit Kiipulla Annen luona. Treffien tarkoitus oli saada kuvattua sairaan hauska hovawart viisikko. Tää sairaan hauska on vähän sellanen sisäpiiri juttu, kun nuo hovawartit nyt on vaan on niin sairaan hauskoja. Niillä on aina niin kovin kovin kivaa ja kaikki on ihania. Se on vähän sama, kun tää juttu, että colliet on aina vaan söpöjä :o))

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuvaussää oli kylmyydestä huolimatta mitä mainioin. Tykkään kovasti pakkassään tunnelmasta kuvissa. Toki pilvettömältä taivaalta ja tähän aikaan vuodesta korkeimmillaankin ollessaan varsin matalalta paistava aurinko tahtoi polttaa kuvat puhki ja sitten vielä viidestä koirasta 3 mustaa… Jotain kuitenkin saatiin aikaan ja tässä muutama esimerkki.

 

Ensin kuviin pääsi Annen kasvatit, Ärrä-jengi pian 15kk, ja heistä ensimmäisenä Robin.

2199283.jpg

 

Robinin veli Ruurik kertoo tällä kuvalla paremmin kuin tuhat sanaa, mistä nimitys sairaan hauska ;o)

2199287.jpg

 

Edellisten sisar Rebecca. Oikea rimpsessa kaunokainen :o)

2199412.jpg2199290.jpg

 

Ärrä-jengin äitikoira Yoko.

2199286.jpg

 

Ja sitten vielä Rasta-papparainen 12v. Aivan ihanan charmantti herra :o))

2199284.jpg

 

Ja pitihän jengi saadaan samaankin kuvaan. Tai Robin oli jo tässä vaiheessa lähtenyt omaan kotiin, mutta tämä Annen oma jengi. Olis muuten saanut aika monikuvaisen sarjakuvan aikaiseksi eri vaiheista, ennen kuin sakki näin somasti tönötti ;o))

 

2199292.jpg

 

Kiitos Anne hurjasti, kun pääsin taas opettelemaan kuvaamista eri rodun pariin ja vielä kaikki hoffi-väritkin edustettuna. Kiitos myös teehetkestä ulkona vietetyn tovin jälkeen :o)

 

Elonkierto oli liki kotimatkan varrella, joten sinne suuntasimme vielä Annamarian kanssa jatkamaan ulkoilua. Annamarialla tällä kertaa matkassa vain Elma, joka täydentää poikien söpöstelysakkia ;o) Aurinko oli tässä vaiheessa jo kovasti alhaalla, joten kuvat on aika huonoja laadultaan.

 

Elma poseeraa ältsin hienossa villakangastakissaan.

2199294.jpg

2199295.jpg

 

Elma ja Nicky on tosi hauska pari. Joka kerta Nicky  käy alkumatkasta muutaman kerran leikillään kosimassa ja Elma muutaman kerran leikillään komentaa ja sitten ne on niin kaveria että :o) Se on just sellasta ystävien kesken pientä moi-moi-kivanähdä systeemiä. Sitten ne kulkee koko lenkin lähekkäin ja ovat oikeesti hyvät ystävät :o)

 

2199298.jpg

2199301.jpg

2199319.jpg

 

2199304.jpg

 

Parkkipaikalla vielä koitin räpsiä muutaman kuvan illan sinisessä hetkessä.

2199306.jpg

2199305.jpg2199308.jpg

 

Kiitos Annamaria ja Elma lenkistä! Ja päivästä muutenkin. Kyllä sitä vapaapäivää viettää erittäin mielellään rakkaan harrastuksen parissa koiria kuvaten, erinomaisessa seurassa ja vielä kaunis ilmakin kruunaamassa kaiken :o)) Loppuilta meni rattosasti koneella istuen ja kuvia käsitellen.