Sairaslomalla toki voisi aamulla nukkua pitkään, mutta ei koiraihminen ;o) Ja siis koirat ei herättäneet kylläkään… Jos on mahdollisuus lähteä aamulla auringon nousun aikaan kaverin kanssa metsään aamulenkille, niin tilaisuus käytetään oitis :o) Treffattiin Annariinan ja jengin kanssa klo 8 aikaan aamulla ja ajettiin Saaren Kansanpuistoon. Ihana taivaanrannan rusotus pakkasyön jäljiltä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koirat pääsi autolta asti kirmaamaan vapaana ja meidän jengissä on nyt sitten tapahtunut totaali rakastuminen ;o) Nimittäin pieni Fyra on päättänyt, että Nicky on hänen valittunsa eikä Nickykään voi ihan olla huomaamatta neidin jatkuvaa pusuttelua ja lähentelyä. Nicky ei vaan ole oikein tottunut, että naiset tekevät itseään noin tykö, mutta kyllä Nickykin huomaa homman ytimen viimeistään Fyran ekan juoksun aikaan/jälkeen ;o)

 

Sen verran kylmää oli yöllä ollut, että järvi oli rannoiltaan ohuessa jäässä. Aivan ihana keli kävellä ja metsän keskelle ei tuntunut edes koko ajan koventunut tuuli. Loppumatkasta tuli jo muutama pisa vettäkin, että oikein hyvin ajoitettu lenkki meillä :o) Hikihän siellä tuli tarpoessa. Kamerakin oli taas uskollisesti matkassa mukana, mutta liikekuvista ei ollut mitään toivoa :o( Niinpä ne muutamat kamerassa olleet kuvat pikku Fyrasta olivat kaikki epätarkkoja :o( Tuo nassikka kun ei montaa sekuntia ehdi olla paikoillaan.

 

Muutama maisemakuva matkan varrelta.

 

Niin rannalla kasvava puu, ettei ole pystyssä kestänyt. Silti ihan elävä ja kesällä lehdessä. Hauskasti oksat nyt jääritteessä kiinni.

2071776.jpg

2071795.jpg

2071778.jpg

2071779.jpg

 

Nicky hyppäsi polun varrella olleen taukopaikan pöydälle ”turvaan” pientä sinnikästä ihailijaansa.

2071781.jpg

 

Rico kääntyi hämmästyneenä katsomaan, kun kyselin, että mihin pappakoira aikoo mennä, kun suunta oli täysin muu kuin muilla ;o)

2071782.jpg

 

Duo-linssiluteen viettäessä vielä toipilasaikaa oli Bellan hoidettava penkillä poseeraaminen.

2071783.jpg

 

Lucas oli ihan tohkeissaan jäästä. Tassulla piti käydä rannassa kokeilemassa ja vesilammikoiden jäällä piti hangata itseään ja kieriä. Ihan hassu jellona :o)

 

2071785.jpg

2071786.jpg

 

Lenkin viimeisessä kuvassa huomaa hyvin tuon äkkiä muuttuneen sään.

Nicky kiipesi isolle rantakivelle sadetihkuista maisemaa tiirailemaan.

 2071796.jpg

Kiitos Annariina ihan miljoonasti lenkkiseurasta :o)))

 

Iltapäivän lenkin yhteydessä otin Nickyn kanssa seuraamista ja sivulletuloa. Taisi olla virittely vähän huonoa, kun teki kyllä ihan ok, mutta joteskin vähän kuin unessa. Ei sitten viitsitty kauaa vääntää. Illalla voisi ottaa sisällä vielä jotain pientä paremmassa vireessä.

 

Sain  muuten tänään tuen käteeni ja heti helpotti oloa kummasti. Eihän se kipua varsinaisesti mihinkään vie, mutta tukee tosi hyvin :o) Ja tässä illan koittaessa on kyllä huomannut, ettei ole meikäläinen kovin tujuihin lääkkeisiin tottunut, kun ihan on veto pois jo alkuillasta. Just torkuin tunnin sohvalla ja hyvin voisin jatkaa…