Siinä on puolensa ja puolensa, kun kesäloma on vasta loppukesästä. Jää toki syksy tavallaan vähän lyhyemmäksi, mutta kesä on kyllä pitkä, kun työkaverit lomailee ja itse vaan paahtaa töissä. Toki sitten on saumaa sanoa, että on kahdenlaisia lomia, pidettyjä ja pitämättömiä wink

Maanantaina päästiin taas omalla kentällä huippuaksaoppiin Vuorelan Lotan valvovan silmän alle. Vähän painoi viikonlopun leirin väsymys ainakin ohjaajaa. Niin monta kertaa meinaan unohdin radan blush No onneksi Jacky oli tälläkin kertaa pätevämpi ja veti hyvin kuumasta kelistä huolimatta. Kivaa!

Keskiviikkona oli jälleen tokokisat omalla kentällä. Tuomarina tällä kertaa tiukkuudestaan tunnettu Tiina Heino. Jacky starttasi voittajaluokan viimeisenä.

Paikallaolo 0 Tässä sattui pahemman luokan työtapaturma. Jacky oli maannut ihan rauhassa, mutta ampaisi pystyyn, kun liikkuri kiljaisi melkoisen kovalla äänellä AIKA. Jacky siis nousi ja eteni muutaman askeleen ja jäi sitten siihen itsekin ihmettelemään, että mitä oikein tapahtui. Viereinen koira teki saman. Nooh nyt pitänee treenata tätäkin "häiriötä" paikallaoloon wink
Seuraaminen 7 Aika perus Jackyn seuruuta. Ei se nättiä ole, mutta nyt onnistui sivuaskeleet sentään.
Liikkeestä istuminen 8 Annoin vähän vartaloapuja.
Luoksetulo 7 Saamari, kun ei saada tätä onnistumaan kisoissa! Eli siis ei pysähdy seisomista terävästi, kuten tekee treeneissä vaan hiippaa vähän eteenpäin. Maahanmenno on hieno. Mahtaako mun käsky sitten vaan kuulostaa kisatilanteen jännityksessä niin eriltä kuin treeneissä?
Ruutu 8 Lähti haukkuen ja meni vähän hitaasti maahan.
Hyppynouto 5 Heitto meni aika vinoon, joten varmistin lisäkäskyllä takaisinhypyn. Sen jälkeen meni esittelemään kapulaa liikkurille ennen perusasentoon tuloa.
Metallinouto 7 Inhotti, inhotti, mutta toi ja perusasentoon asti. Tästä mä olen niiiiiiiiin onnellinen, kun pelkäsin jo, ettei se kisoissa koskaan toimi.
Tunnari 8 Tökki kuonolla muitakin kapuloita, mutta suuhunsa otti vain oman.
Kaukot 8 Teki kaikki vaihdot ekasta käskystä, mutta eteni jonniin verran.
Kokonaisvaikutus 9 Tiinakin totesi, että haukkuu nykyään kehässä vähemmän wink
Näillä eväillä VOI 3-tulos 209 pisteellä ja luokkavoitto smiley

Niin supersiistiä, ettei mikään yksilöliike mennyt nyt nollille. Me siis pystytään ne kisoissakin tekemään. Tarkkuutta ja treeniä tarvitaan paljon, mutta tämä antoi taas kovasti uskoa tulevaan cool

Siinäpä tärkeimmät puuhat lomaa edeltävältä viikolta.