Alunperin oli tarkoitus viedä Jacky terveystutkimuksiin vasta ensi syksynä. En kuitenkaan malttanut odottaa vaan tutkimukset tehtiin Jackyn ollessa 12kk 8 vrk ikäinen (virallisten kuvien ikäraja colliella 12kk). Helsinkiin Mevetiin kävi matka Per Axelsonin pakeille. Niin kauan kuin tuo luustoguru koiria jaksaa kuvata, niin omani sinne vien. Siellä on myös Rico ja Nicky kuvattu. 

Silmätuloksen sai heti: cea-vapaat eli ns go-normal, koska pentuna on ollut crd näkyvissä. Tänään sain sitten kovasti odottamani sähköpostin, joka sisälsi Kennelliiton virallisen lausunnon. Karhu on nyt luustonsa osalta virallisesti terve  Lonkat parasta A-luokkaa eli A/A ja kyynärät 0/0 (kuvanneen lääkärin sanoin erinomaisen priimat). Myös ristiselän alueen kuvautin mielenkiinnosta ja priimaa sekin  Että mä olen onnellinen  Kuvat löytyvät kotisivuilta.

Päiville ihan mielettömän iso kiitos, kun lähdit meille kuskiksi ja hermoilevaa omistajaa rauhoittamaan

Iltapäivällä oltiin Jaffin ja Anjan kanssa Elonkierrossa lenkillä. Aika lailla oli nollakelin johdosta polut pehmenneet ja kävely jokseenkin rankkaa. Siis meidän ihmisten mielestä  Reilu 1½ tuntia siellä tarvottiin ja J:t tekivät melkoisen hankitreenin miljoonaa juostessaan. Lenkin jälkeen meillä oli vielä pikku sisätreeni Jaffin luona, joten suuntasimme sinne. Hyvä J:t! Kiitos Jaffi ja Anja!

Huomenna ja keskiviikkona ei sitten tapahdukaan yhtään mitään. Huomenna on työpaikan palaveri illalla ja keskiviikkona hieronta sekä sen perään Pussikoirien hallituksen kokous. Kattellaas sitten taas loppuviikosta ja viikonloppuna.