Olipa mahtava viikonloppu! Lauantaina aamulla lähdin poikien kanssa ajelemaan Kaarinaan MM-tiimin leirille. Tämän leirin teemana oli kisat. Niinpä aloitettiin 4 liikkeen kisasetillä, joka videoitiin. Micky teki hyvän seuruun, hyppynoudossa varasti kapulalle, luoksetulossa tarvi 2 käskyä tulemiseen ja kaukoissa palkkasin ekan nousun ja olin lähellä, koska niitä ei ole vielä opeteltu. Liikkeet oli ”määrätty”, mutta järjestyksen ja satunnaispalkan kohdan sai valita itse. Suoritus myös videoitiin. Micky oli tosi taitava, mutta ohjaajan toimissa tuli ilmi puututtavia asioita. Seuruussa vasemman käden paikka ja sivulle käskyä tehostan kummallisella käden reiteen taputtelulla. No onneksi nämä selvisi nyt, niin niihin on vielä helpompi puuttua.

Päivään oli varattu myös vapaa treenihetki, jossa tehtiin Mickyn kanssa merkkiä ja ruutua erillisinä. Merkkiin on tullut hurjasti vauhtia lisää, mutta ruutu meinasi olla pitkähkössä ruohossa vähän hukassa. Jackyn kanssa tein seuruuta, luoksetulon ja metallia. Illalla ruodittiin kaikkien kisavideot läpi ja keskusteltiin kisaamisesta muutenkin. Iltalenkille mentiin meidän kämppisten eli Marjon ja Taran kanssa. Koirilla oli kovasti hauskaa keskenään, mutta valitettavasti siitä on vain kännykkäräpsy, kun kamera ei ollut mukana.

tara%26micky-normal.jpg

Niin jäätiin siis yöksi Tuorlaan, kun iltaohjelma oli niin myöhään ja taas aamulla ajoissa jatkettiin. Ilta jatkui pitkään yöhön, kun solussa oli vain meidän porukkaa ja juttua koirista riitti yllin kyllin.

Aamulla jatkettiin ja ekana tehtiin ohjaajien paikalla seisominen. Oli muuten aika silmät avaava kokemus, että mitä me koiriltamme oikein vaaditaankaan… Omien ongelmien osiossa paneuduttiin kisasetissä Mickyn kanssa eteen tulleisiin juttuihin. Jacky pääsi ruokkiksella treenaamaan myös ja tehtiin hiljaisuutta. Sain siihen tosi hyviä vinkkejä, joten katsotaan saadaanko ääntä edes vähenemään. Aurinkokin löysi tiensä pilvien välistä meitä hellimään ja kummasti alkoi kasvoja ja käsivarsia kuumottaa.

Ihan älyttömän mukava leiri. Rankkaahan se on olla 2 päivää ulkona ja samalla miettiä & pohtia kaikkia koulutusjuttuja, mutta mä kyllä tykkäsin ihan mielettömästi jälleen. Kameran kanssa tuli heiluttua sunnuntaina ja nämä otokset meistä Mickyn kanssa on mun kameralla napsinut Maria Matilainen.

IMG_3449-normal.jpgIMG_3454-normal.jpgIMG_3460-normal.jpgIMG_3485-normal.jpgIMG_3494-normal.jpgIMG_3785-normal.jpgIMG_3825-normal.jpgIMG_3834-normal.jpgIMG_3778-normal.jpgIMG_3784-normal.jpgIMG_3844-normal.jpg

IMG_3704-normal.jpg

IMG_3886-normal.jpgIMG_3895-normal.jpg

Maanantaina meni ilta ihan harakoille, kun sen verran väsytti. Tuli vaan lähinnä loikoiltua sohvalla. Tänään oli kentällä alo-avo kisat ja toimin niissä vastaavana koetoimitsijana. Nyt pitää vielä pysyä puoleen yöhön hereillä, että pääsee ilmoittautumaan collieiden syyskuiselle harrasteleirille.