Viime syksynä päästiin Mickyn kanssa mukaan Lentsun perustamaan MM-tiimiin. Kysymyksessä on siis Matkalla Menestykseen -tiimi ja lajina toko. Yhdet kimppatreenit meillä jo talvella olikin, mutta nyt päästiin ihka ekalle leirille. Lauantaina aamusta huristeltiin poikien kanssa Tuorlaan käytiin yö nukkumassa kotona ja sunnuntaina uudestaan. Keli ei ollut paras mahdollinen ja vaatteita sai olla päällä niin paljon, että hyvä kun liikkumaan vielä pystyi. Poskia kuumotti kiitettävästi ja sunnuntai-iltana oli varmasti raitisilmamyrkytys päällänsä.

Viikonloppu oli ihan huippu! Odotin sitä kovasti eikä todellakaan tarvinnut pettyä. Tosi kivoja ihmisiä & koiria ja paljon ehdittiin treenaamaan. Paljon tuli uusia näkemyksiä asioihin, kun niistä jutteli uusien ihmisten kanssa. Mä olen niiiiiiin fiiliksissä! Nyt vasta odotankin kesäkuussa olevaa seuraavaa leiriä. Tosin paljon on työmaata sitä ennen, että ehditään treeniä kaikkia leirillä esille tulleita asioita. Pakko vielä kerran kirjoittaa, että ihan HUIPPUA! Jacky oli mukana menossa tietty myös ja pääsi treenaamaan tauolla ja lopuksi. Kuviakin tuli leirillä räpsittyä. Kiitos Merille, kun kuvasit meitä.

Omaa vuoroa odotellessa.

IMG_1789-normal.jpg

Lentsu asentaa Mickylle noutoa takaisin, kun se tässä taannoin katosi.

IMG_1830-normal.jpgIMG_1874-normal.jpgIMG_1845-normal.jpg

Ohjatun suuntia treenattiin tällä kertaa appareiden kanssa.

IMG_1943-normal.jpgIMG_1976-normal.jpg

Merkki!

IMG_2030-normal.jpg

Mun karvalelu!

IMG_1978-normal.jpgIMG_2001-normal.jpg

Neuvoja kuuntelemassa.

IMG_2019-normal.jpg

Maanantaina pidettiin tokovapaata ja lähdin poikien kanssa heti töiden jälkeen ajamaan Hämeenlinnaan. Käytiin Anjan ja koirien kanssa golf-kentällä lenkillä vielä ennen kuin kenttä aukeaa ja pallot alkaa lennellä. Forssassa satoi lähtiessä kaatamalla, mutta Hämeenlinnassa ei ja lenkki selvittiin kuivana. Koirilla oli taas ihan älyttömän kivaa keskenään.

Eilen käytiin Minnan ja Ilonan kanssa treenaamassa ja kerrankin mun pojat oli molemmat tosi hyviä samassa treenissä. Yleensä kun käy aina niin, että toisen kanssa menee tosi hyvin ja toisen kanssa saa vääntää enemmänkin. Nyt ne oli ihan huippuja kumpikin! Ilona räpsi muutaman kuvankin. Kiitos!

Jacky ja Oikku paikallaolossa.

Treenit%2015.4%20293-normal.jpg

Treenaamisen jälkeen päästettiin jengi vapaalle ja ne tosiaan jätti ”aivot narikkaan” samoin tein.

Treenit%2015.4%20328-normal.jpgTreenit%2015.4%20336-normal.jpgTreenit%2015.4%20344-normal.jpg

Tänään saatiin seuraa iltateelle, kun Poutala tuli 5 partasuun kanssa käymään. Micky on aivan ihastunut pikku ”Enskaan”. Ansa tietty edelleen on paras, mutta pennuista tuo pikkuinen tyttö on vienyt vallan Mickyn sydämen ♥