Tänään meillä loppui Joulu! Nimittäin syötiin viimeiset jouluruokien rippeet ja poikien kanssa treenattiin vähän luvattoman pitkäksi venyneen paussin jälkeen. Se tässä Joulussa on aika extraa, ettei tarvii olla joka päivä laittamassa ruokaa. Sen kun kaivaa vaan jääkaapista laatikot, kinkun ym esille ja ei kun murkinoimaan :o)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kävin tekemässä pihalle ruudun valmiiksi ja laitoin myös tunnarit paikoilleen omaa myöten. Sitten hain Nickyn ja tunnaria oli tarkoitus tehdä ensin, mutta Nicky päätti, että ruutu olis nyt kivempi. Kävi nätisti painamassa alustaa ja kehuin kyllä, mutta en palkannut namilla. Tiesi itsekin kyllä, että joku meni pieleen ja koitti kovin haistella, mutta tunnarit oli niin kaukana, että pyysin Nickyn kokonaan pois ja lähetin uudestaan. Nyt löytyi kapulat ja oma nousi ja palautui mallikkaasti :o) Seuraavaksi laitoin väärät aika etäälle toisistaan vähän siksak-kuvioon. Nyt arpoi selvästi jonkun vaan ja toi väärän. Ilmeisesti hämääntyi, kun kapulat oli niin kaukana toisistaan. Viimisen tein varmana onnistumisena eli laitoin väärät kasaan ja oman pienen matkan päähän kasasta. Ei mitään epäröintiä ja hyvin käytti nenäänsä. Kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen, koska työskenteli koko ajan iloisesti ja jatkoi hyvin, vaikka sai väärästä pelkän suullisen kehun ilman namia.

 

Rico pääsi ensin tekemään ruutua ja kohelsi ihan hulluna. Tolpat nurin ja alusta painu maahan… Jep jep! Vähän kun saatiin keskittymistä mukaan, niin meni hienosti :o) Myös Nickyn ruutu oli hyvä. Meni laukalla ja stoppasi hyvin. Muutama toisto otettiin ja vauhti pysyi joka kerta. Kimppaluoksetulo oli vauhdikas jälleen ja Nickyn sivulletulot nyt hyviä enää ihan pienellä käsiavulla. Olipa mukava treenata pitkästä aikaa :o)

 

Iltpäivällä lähdettiin äiti matkassa Mustialaan lenkille. Ilma oli ihan järjettömän hieno! Pakkasta jotain -5 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Aivan mahtavaa. Kyllä siinä mieli lepäsi ja taas pitäisi töissä jaksaa. Niin on oikeasti ollut rentouttava joululoma, ettei tee edes pahaa palata töihin. Nooh saattaa siihen tietty vähän vaikuttaa sekin, että 3 työpäivän jälkeen on taas 6 vapaata ;o)

 

Vähän Mustialan maisemia

2182281.jpg

2182282.jpg

2182284.jpg

 

Rannassa pojat kävivät tökkimässä jäätä tassulla ja kuonolla, kun se on niin ohutta, että kuultaa läpi. Kielsin sen pidemmälle menemästäkään, koska sen verran vähän on pakkasia vasta ollut, että tuskin kestää...

2182285.jpg

2182286.jpg

2182287.jpg

 

Nickystä saa näitä juoksukuvia vallan helposti, kun sillä on aina niin kiire lenkillä joka suuntaan :o)

2182290.jpg

2182294.jpg

 

Pysähtyi sekin sentään aina välillä

2182292.jpg

2182288.jpg

 

Ricosta taas on hankalampi ottaa liikkumiskuvia, kun se pysähtyy poseeraamaan heti, kun käännyn kohti ja kamera on esillä.

2182295.jpg

 

Illan hämärtyessä sytyttelin pihalle taas kynttilöitä ja huomasin kauniin taivaan värin Finlaysonin piipun taustalla. Niin hiljentyi sekin Forssan tehdas eikä enää tupruttele savua piipustaan…

2182296.jpg

 

Huomenna siis töihin ja ainakaan muutamaan päivään ei ole kuvia luvassa, kun ei valoisaan aikaa ehdi lenkille. Ehkä taas loppuviikosta tai viikonloppuna ;o)