Jospa koittais vähän koostaa meidän parin viikon touhuja. Aika on vaan jotenkin niin kortilla, ettei ehdi blogiakaan raapustaa.

Lauantaina 14.4. ajeltiin temppuilemaan Turkuun. Lentsu järkkäsi Nadja Böckermanin ja ihanan Hipin kouluttamaan himppasen mein tokokoirille takapään käyttöä ja samalla rikottiin myös sitä kaavaa, että tokossa tehdään aina ohjaajan vasemmalla puolella. Jackyn kanssa päästiin hyvään alkuun tolpan takaperin kiertämisessä ja saatiin jatko-ohjeita saavin päällä pyörimisen jalostamiseen. Sitä vastoin takaperin peruuttelu mun edessä jalkojen välissä ei onnistunut oikein mitenkään, mutta se ei kyllä ollut Jackyn, vaan typerän ohjaajan vika blush Ihana ilta ihanien ihmisten, koirien ja nyyttikestien parissa. Kiitos ja otetaan joskus uudestaan!

Tiistaina käytiin Anskun ja Iiriksen kanssa tokoilemassa Feeniksillä. Jackyn kanssa tehtiin seuraamista, joka pysyi nyt hyvin kasassa narupallolla palkaten. Toisena tehtiin tyhjään ruutuun lähetys Jackyn näkemättä rakennettuun ruutuun. Hyvin karhu skannasi ja vauhdilla sinne sinkosi. Teki myös älyttömän hienon stopin yes Lisäksi otettiin ihan motivaatioruutuja yhdessä vietyyn palloon. Liikkeestä istuminen on nyt kunnossa. Tunnarissa kävi ensin työtapaturma ja toi viereisen, mutta uudella lähetyksellä tarkempi haistelu ja oma nousi varmasti. Loppuun vielä paikallaolo kahteen kertaan ja se ihan ok molemmilla kerroilla, vaikka kentän laitaa kirmannut lapsi ja äiti sekä koira HIUKAN aiheuttivatkin häiriötä. Kivat treenit! Kiitos mukanaolleille smiley 

Torstaina oli vuorossa Lentsun tokokurssi Turussa. Mulla oli molemmat pojat mukana ja puuhasin siinä papan kanssa niitä näitä ennen Jackyn vuoroa. Miten tärkeä pappa olikaan heart Tästä tai jostakin muusta johtuen karhu olikin sitten ihan villi surprise Sillä oli kauhean kivaa ja rallatteli pitkin Kupittaata eikä ottanut liiemmin edes häiriöö mistään, mutta mitään se ei kyllä osannut... Tai osasi sairaan hienon luoksetulon stopin maahan, mutta ei mitään muuta. Tais olla aivot kotona Forssassa wink Luoksetulon seisomaan stopista ei ollut kuullutkaan, metallikapulaan ei edes harkinnut koskevansa ja mölysi paikallaolon. Että sellanen treenireissu Turkkuseen tällä kertaa.

Kotona ollaan treenattu metallia ja se on suht kivalla mallilla siellä. Myös tunnaria on tehty ja nyt huomasin, että ylipitkällä matkalla saa vauhtia liikaa ja sitten sählää. Haistelee, mutta sitten nappaa vaan jonkun tarkistamatta sen enempää. Nooh eipä sitä ylipitkää matkaa tarvita, mutta haluaisin, että paketti pysyy kasassa hankalammassakin tilanteessa. Pitää nyt tehdä niin, että ottaa pelkkää oman piilotusta kauas, jotta muistaa haistella sielläkin. Päätäkin on tehty, mutta se ei tahdo nyt edetä ajan ja häiriön suhteen. Ehkä siihenkin treeni auttaisi wink Pikku hiljaa alkaa olla nurmikko sen verran kuivaa, että pystyy aksakeppejäkin ottamaan kotipihalla. Olis siellä pihalla kyllä paljon muutakin, ei niin koiramaistakin puuhaa...

Ollaan me sentään lenkillekin ehditty. Anjan kanssa on käyty Riihivalkamassa, Jokioisten pururadalla sekä Hunnarilla mäkikiipeilemässä. Loten ja perhosten kanssa käytiin viime viikolla Hunnarilla. Anskun kanssa tehtiin kotopuolessa pitkähkö remmilenkki sekä käytiin tänään heti aamusta Hunnarilla. Matkalla poliisit halusivat puhaltaa meidän lenkkikunnon, mutta päästivät sentään jatkamaan matkaa wink Piiiiitkästä aikaa meillä oli ihan koko 6 koiran Linikkalanpellon Jengi mukana heart Ensin tehtiin koko porukalla tavallinen lenkki ja sen jälkeen vielä Fyran ja Jackyn kanssa mäkikävelyä Hunnarin pisimmässä mäessä.  Kiitos paljon kamuilla!

Aamulenkistä reipastuneena heitin puolen huushollin matot pihalla ja kuurasin lattiat. Matoista oli vielä puhdas puoli käyttämättä, joten nyt näyttää ihan hetken ehkä hiukan siistimmältä... Iltasella pesin pappakoiran, jotta sain testata uutta, viime viikolla saamaani turkinkuivaajaa. Olipas se näppärä peli blush Pappa kuivui hetkessä ja tuli niin ihanan pörröiseksi. Sama sitten Jackylle vapun aikoihin.

Muistinkohan suunnilleen kaiken oleellisen?