Mitähän tämäkin viikko tuo tullessaan, kun heti maanantaiaamuna nukuin rehvakkaasti pommiin... Mulla on aina 2 kelloa soimassa vartin välein ja niin nytkin. Eka kello oli painettuna kiinni, ilmeisesti unissani ennen sen soittoa ja toinen oli normisti soimassa ja nappula ylhäällä vielä aamullakin, mutta vissiin se oli sitten muuten jumittunut, kun sitä ei ole tarvittu. Heräsin Samin kelloon ja hämmästyneeseen ilmeeseen, että kuinka olen vielä kotona ;o) Työkaverille vaan tekstari, että tuunkin vähän myöhässä... Onneks mun tuloajan ei ole mitään väliä. Tämän johdosta meni kyllä aamupäivä varsinkin aika sekaisin, kun ei hommia voinutkaan tehdä ihan tavallisessa järjestyksessä.
 
Töistä lähteissä sataa tihutteli jo vettä, mutta toki tehtiin ihan kunnon lenkki ja siihen päälle tokoa. Aidan ulkopuolelle rakensin ruudun, jotta saatiin matkaa tarpeeksi. Rico sai tehdä ensin, mutta onkin näköjään hakenut alustaa silmillään, kun nyt hyöri ja pyöri, kun ei alustaa heti näkynytkään ruohon seasta. Aika pian hokasi homman kuitenkin. Nicky meni ekaa kertaa pitkältä matkalta kovalla laukalla ja pysähtyi hyvin :o) Treenattiin myös loppua ja tuli senkin nyt laukalla. Sitten vielä treenatiin seisomasta maahanmenoa ja lopuksi muutama ruutuun juoksu vaan. Tämä oli tänään oikein hyvä treeni.
 
Rico pääsi seuraavaksi tekemään keppejä. Helpomman puolen haki nyt tosi hyvin, mutta vaikeammalta pyrkii toisesta välistä sisään. Tosin sekin menee, kun pappa vaan malttaa... Nicky sai tehdä hyppynoutoa puukapulalla. Tosi hyvin lähtee, hyppää ja nostaa kapulan, mutta takaisinhyppy tarvii edelleen pienen avun, ettei kierrä. Kapula ei ole kuitenkaan kertaakaan pudonnut. Lopuksi vielä pidettiin kapulabileet ;o)
 
Illalla sisällä ennen iltaruokaa pojat sai nostaa kilvan metskuja. Tätä otetaan nyt jonkun aikaa, koska molemmat nostavat omansa varsin nopsaan näin. Rico veresti tämän lisäksi vanhoja temppujaan ja Nicky teki kaukkareita ja peruuttamista. Kaukkareissa maahan-seiso vaihto menee jo pelkällä käskyllä, mutta istu-seiso on vaikea. Siinä ei todellakaan ole lamppu vielä herralla syttynyt, joten tehdään käskyä vielä varmemmaksi tuon Nickylle helpomman vaihdon kautta. Sitten peruuttelua eteisestä keittiön perälle. Tää on Nickyn mielestä nyt ihan superia :o)