Tervakosken näyttelyssä viime lauantaina ei tullut kommenttia turkin huonosta kunnostamisesta, mutta sitä vastoin Mickyn pää ja ilme on kuulemma kuin borzoilla. EH 2 oli tuon borzoin alun "tuomio" tällä kertaa. Taas sen näki, kuinka kauneus on katsojan silmässä ja kuinka paljon voi arviot eri tuomareiden välillä vaihdella. Tähän mennessä nimen omaan Mickyn pää, ilme ja korvat on olleet sen vahvuus. Tosin mulla taitaa muutenkin olla mieltymys noihin vinttarimaisiin collieihin, kun Mickyn emän isälle jo aikoinaan nuorena poikana on sanottu, että liikkuu kuin vinttikoira. Ihan parasta näyttelyissä on kuitenkin rupatella tuttujen kanssa kehän laidalla. Se kai tämän homman suola onkin.

Näyttelyn jälkeen lähdin iltasella koirien kanssa keskees Riihivalkaman pelloille ja peltoteille lenkille. Kaunis loppukesän ilta, puimurien hurina taustalla ja juuri puidun viljan tuoksu. Tämä pääntyhjennyslenkki tuli todella hyvää saumaan nyt. Kamerakin oli mukana.

Poikien sänkkäriralli.

IMG_8560-normal.jpg

Jonka jälkeen malttoi poseeratakin.

IMG_8574-normal.jpg

Jacky

IMG_8568-normal.jpg

IMG_8637-normal.jpgIMG_8639-normal.jpg

Micky

IMG_8586-normal.jpg

IMG_8602-normal.jpgIMG_8620-normal.jpg

IMG_8599-normal.jpgIMG_8591-normal.jpg

IMG_8625-normal.jpgIMG_8634-normal.jpg

IMG_8569-normal.jpgIMG_8567-normal.jpg

Sunnuntaina vietin tunnin jos toisenkin Korrin Susannan vietti- ja virekoulutuksessa Pukon kentällä. Tosi antoisa koulutus ja paljon tuli kaikkea mietittävää ja pohdittavaa niin omien koirien treeneistä kuin muita katselemalla. Mickyn kanssa otin seuraamista ja sain siihen hyvää täsmennystä miten nyt edetään. Jackyn osalta mietittiin miten voisi puuttua sen haukkumiseen liikkeissä, jotka suuntautuu musta poispäin. Tähän tuli hyvä idea, jota lähden Jackylle myymään heti ensi viikon tokokisojen jälkeen. Katotaan kuinka käy ja myös Susanna pyysi raportoimaan. Voi toki olla Jackyn kohdalla, että haukkuminen on jo niin totuttu tapa, että siihen puuttuminen on vaikeaa, mutta mielenkiinnolla lähden asiaa työstämään kuitenkin.

Mäkisen Anna otti koulutuspäivässä muutaman kuvan.

micky-normal.jpgjacky-normal.jpg

Lisäksi Anna teki Jackysta maailman parhaan sarjiksen. Niiiiiiin Jacky ♥

_full%5B1%5D-normal.jpg

Maanantaina alkoi Pukolla tokokurssi ja olin hetsillään vetovuorossa. Olishan se ihan ok puuhaa, mutta kun se aika on kaikki omilta koirilta pois. Kivoja koirakoita oli kaikki kyllä ja varsinkin kisaryhmän vetämisestä tykkäsin kovin. Illalla vielä treenasin vähän poikien kanssa kotipihalla.

Tiistaina oli tavoitetokon vuoro. Siellä Micky teki hyppynoutoa, seuraamista ja luoksetuloa. Ensin luoksetuloa virallisena ja sitten pentuversiona, jossa Lennu piti kiinni. Juu tuli lujaa, kun runtujäljet vaan jäi maahan. Jacky teki ensin metallinoudon, sitten luoksetulon stopilla ja suoraan, tunnarin Lennun liikkuroimana sekä lopuksi ruusun, jossa pallo odotti valmiina. Hyvä setti ja Jacky hyvässä vireessä. Loppuun vielä paikallolo, josta makuu ok, mutta istumisen valui taas maahan. Olipas kivat treenit!

Eilen olin ite hieronassa ja sen jälkeen vaan oleskeltiin poikien kanssa pihalla ja vähän touhuttiin siinä. Hyvä olikin kerätä voimia, koska Tänään oli oikein kunnon harrastusilta. Ensin oltiin Pukon kentällä Vuorelan Lotan opeissa aksaamassa. Pikkukarhu on kyllä hauska, kun kuumuu paljon enemmän kun mun kukaan aikasempi koira. Nooh siitä sitten seuraa vähän hampaan jälkiä meikäläiseen, mutta se ei todellakaan tässä kohtaa haittaa. Sen kanssa vois olla tosi kiva aksata, mutta odotellaan rauhassa talven luustokuvat ja tehdään päätöksiä vasta sitten. Kiire kun vuotiaan koiran kanssa ei todellakaan ole mihinkään. Jacky teki omaa varmaa ja tarkkaa suoritusta, mutta yllättävän hyvällä vauhdilla sekin veti. Pitääköhän sen kanssa sittenkin jatkaa aksaamista?

Aksan jälkeen ajettiin vielä Loimaalle tokoilemaan. Pojissa riitti virtaa, mutta ite meinasin jo hyytyä. Jackyn kanssa aloitettiin taas metallinoudolla. Oli vaikeeta, mutta toi. Nyt tarvii vaan vahvistaa vinopitoa uudestaan, kun sillä otteella Jackyn on niin paljon helpompaa metallin kanssa hypätä. Jäävien asennoista maahanmeno oli vähän hukassa istumisen jälkeen, mutta sen löydyttyä hyvin. Tunnarissa vähän sääti edelleen, mutta hienosti tekee, kun vaan malttaa haistella. Paikallamakuun teki kahden nartun välissä ja se ok. Jätin sen vielä istumaan muiden treenatessa ja sitten valuikin taas maahan. Parin huomautuksen jälkeen skarppasi istumisessakin. Micky teki noudon eri palasia ja jääviä. Nyt pystyi kapula suussa jo istumaan vieraassakin paikassa. Jäävissä makuu on pikkukarhulle kaikkien vaikein ymmärtää. Tehtiin myös hyppyä alomalliin namikupille, jota ei lähtiessään nähnyt. Hyppää kyllä niin lennokkaasti, että tosta on mahdollisuus saada varsin näyttävä liike, jos sen saa likimainkaan tollasena pysymään. Huominen meneenkin taas poikia puunatessa, kun ovat molemmat näytillä lauantaina.