Viime viikolla lähinnä lenkkeiltiin ”maastossa” ja paimennettiin. Lenkillä käytiin Hunnarilla ja Elonkierrossa. Kirjaimellisesti siistiä, kun maa oli kohmeessa ja koirat pysyivät puhtaina. Torstaina käytiin toisen kerran viime viikolle paimentamassa. Voi mun Mickyä! Tehtiin ekan kerran hommia oikein ison lauman kanssa. Micky on kyllä melko taitava pieni  karhu. Saatiin lambit myös tungettua häkkiin, johon ne ei melkein mahtuneet ja kaikessa rauhassa sieltä myös ulos. Vau! Jackykin oli kiltti paimenpoika, mutta sen kanssa hommaa on tehty jo sen verran kauemmin, että monia asioita ja onnistumisia pitää vähän niinko itsestäänselvyytenäkin.

Viikonloppu piti olla melkiis vapaa, mutta koko ajan johonkin silti mennä viuhdoin. Eilen haravoin ja tein kotihommia. Huoh pallohullua Jackya… Haravoi siinä sitten, kun koko ajan on pallo joko harvan edessä tai lehtikasassa. Kas kun siihen saattaa haravalla vaikka vahingossa osua. Illalla ajeltiin Ypäjälle ja käväistiin siellä peurojen seurassa lenkillä Poutalan ja partasuiden kanssa.

Tänään lähdettiin aamusta Minnan ja Ilonan kanssa Turkuun Lentsun tokokurssille. Jestas että mä häpesin… Ei olla treenattu viime aikoina ei ja se sitten näkyi kyllä kovin hyvin… Liikkeestä maahanmeno oli hukkunut kokonaan ilman selkeää käsiapua, hyppy-käskyä ei ollut liki kuullutkaan ja varsinkin hypyn takana paikallaan odottaminen oli muuttunut mahdottomaksi. Juuuuu-u... No meillä on aika usein tälleen syyspuolella ollutkin tokosta taukoa. Mulle kun tuppaa iskemään silloin vähän motivaatio-ongelma. Nyt on paimenneltu enemmän, mutta eiköhän me tästä taas tokofiiliskin löydetä.

Iltapäivällä mentiin Hunnarille ja saatiin mitä parhainta lenkkiseuraa, kun Anja ajoi koirien kanssa Forssaan. Voi sitä riemua, kun meidän soopelilauma pääsi taas pitkästä aikaa yhteen. Ne on kyllä niin liikuttavan ihania riemuissaan. Vedettiin 1,5 tunnin lenkki ja sitten vielä meille teelle. Illalla hurautettiin salille ja samalla reissulla saatiin Ansa mukaan taas meille alkuviikoksi hoitoon.