Koitetaas hiukan palata vielä pariin Joulua edeltäneeseen viikkoon. 10.12. kävin lunastamassa toisen talvisen synttärilahjani eli nauttimassa kuumakivihieronnasta. Oli muuten tosi rentouttava setti! Voin kirjaimellisesti lämpimästi suositella. Siitä seuraavana päivänä suunnattiin tämän vuoden viimeiseen Nuppijumppaan Alatalon Vapun luokse Siuntioon. Olipas taas mukava parin tunnin setti. On sitä melkoisesti tullut ajateltavaa näiden "istuntojen" aikana. Perjantaina vietettiin Pukon pikkujoulua Keilahallilla. Oli sitten ihan suveriini osanottajaennätys mun jäsenyyden aikana, kun meitä liki 30 oli paikalla. Ilta alkoi hohtokeilaten ja jatkui kabinetin puolella hyvän ruoan, jutustelun ja saunan merkeissä sekä Kultahännän Sannan luentoa Dobosta ja omasta toiminnastaan kuunnellen.

Viikonloppu olikin sitten melkoinen katastrofi. Kotihoito ei hoitanut äitin lääkkeitä ja sain siellä käydä useamman kerran. Sitten olivat vielä laittaneet tuplamäärän kipulaastaria ja sehän johti sitten jonkinlaiseen lääkemyrkytykseen ja uuteen sairaalakeikkaan. Loppuviikosta sitten huomattiin, että vasemmassa jalassa alkaa olla halvausoireita ja niinpä matka johti Hämeenlinnaan ja selän päivystyleikkaukseen. Leikkaus meni onneksi niin hyvin kuin se tuossa kunnossa (pahat rappeumat) olevaan selkään voi onnistua ja äiti siirrettiin aika pian takaisin Forssan sairaalaan ja sitä kautta Osaamiskeskukseen kuntoutumaan. Saapa nähdä kuinka pitkä keikka siellä olosta tulee ja miten sitten kotona asuminen jatkossa tulee onnistumaan.

Pään tuuletus oli enemmän kuin paikallaan ja onneksi ehdittiin kaverilenkeille Joulua edeltävänä viikonloppuna molempina päivinä. Lauantaina ajeltiin Renkoon Anjan ja tyttöjen kanssa lenkkeilemään. Näin hauskaa oli.

IMG_6991.jpgIMG_6997.jpgIMG_7075.jpgIMG_7078.jpg

Maisema myös mitä parhain

IMG_6996.jpg

Niin ja pitihän sitä vähän poseeratakin

IMG_7011.jpgIMG_7086.jpgIMG_7030.jpg

Äiti ja poika, Jaffi ♥ ja Micky ♥. Jestas miten rakastankaan tuota Jaffia, kuin omaa koiraani. Kuinka onnellinen olenkaan siitä, että reilu 2v sitte suuri unelmani kävi toteen ja sain Jaffin ihanan pojan itselleni.

IMG_7069.jpg

Illalla käytiin vielä Samin kanssa jatkamassa jo yli 20 vuoden perinnettä ja kaverien luona jouluglögillä. Joulun parhautta on ehkä juurikin nuo tietyt ihanat perinteet.

Sunnuntaina ajeltiin sitten Ypäjälle lenkille partasuiden sekä hoitokoira Coolin kanssa. Lenkki taivallettiin välillä poutasäässä ja välillä melkoisessa lumipyryssä. Ihan paras keli kuitenkin oli se, että oli pakkasen puolella ja lunta maassa ja siis puhdasta sen monta viikkoa jatkuneen kuran jälkeen.

IMG_7129.jpg

IMG_7096.jpgIMG_7212.jpgIMG_7105.jpgIMG_7220.jpgIMG_7153.jpgIMG_7183.jpg

Joulun valmistelut meni tänä vuonna vähän niin ja näin, kun ei oikein ajatus meinannut pysyä mukana. Sen verran sain kuitenkin lattiat pestyä että puhtaat matot sai laitettua lattiaan ja eiköhän sitä jääkaapistakin sen verran lyödy kystä kyllä, että pärjätään.