Loppuviikosta treenattiin iltasella ulkona sen aikaa, kun näki ja sisällä jotain pientä. Ulkotreeneistä ehkä mainitsemisenarvoisimpina ruutu ja ohjattu. Otin Nickyllä ruutuun lähetyksen ensin suht läheltä, se meni hyvin, joten ei kun taas kokeilemaan. Megapalkka valmiina ja ruutuun käsky yli 40 metrin päästä. Sinne se meni laukalla, läppäsi alustaa ja häntä huiskien odottaan namia, jota ohjaaja ei tietty pystynyt niin kauas heittään… Siis ihan supermegamageeta!!! Ne jotka tietää Nickyn irtoamisongelman voivat vaan kuvitella, mitkä bileet tuo suoritus sai aikaan :o)))

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Myös ohjatun suunnat alkaa pikku hiljaa olla Nickylle selvät ja pian voisi varmaan vaihtaa alustat kapuloihin ainakin välillä. Pysähtyy merkille napakasti ja menee hyvää vauhtia käskettyyn suuntaan :o)) Koittaa kyllä selvästi välillä itse arpoa merkillä tulevaa, mutta kuuntelee älyttömän hyvin eikä ole itse asiassa kertaakaan lähtenyt väärään suuntaan. Rico papparainen se on tästäkin niin tohkeissaan, ettei paljon kuuntele ja alkaa yleensä takoa tassulla merkkiä suuntakäskyllä ja kun ei tehoa, niin tuo koko merkin…

 

Aksakeppejä on myös treenattu ja sitä, että pojat odottavat omaa vuoroaan terassilla paikalla olossa (maassa tai istuen) toisen tehdessä. Tämäkin alkaa jo sujua hyvin, vaikka välillä saan edelleen kesken liikkeen todeta, että mulla on kaksi suorittajaa ;o)

 

Lauantain aloitettiin esteiden siirtotalkoilla. Käytiin siis kentällä pakkaamassa agiesteet peräkärryille ja vietiin ne maneesin varastoon odottamaan maanantain treenejä. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen ja niinpä olin poikien kanssa koko valoisan ajan pihahommissa. Sen verran kovin kävi tuuli, että haravointia en edes harkinnut, mutta muuta tulikin puuhasteltua yllin kyllin. Sain jopa pestyä tyhjennetyt kesäkukkien ruukut, joka jostain syystä on yksi inhokkihommistani näin syksyllä. Sen verran innostuin liikaa lapioimaan ym, että käden sain ihan turkasen kipeäksi taas :o( Kai tuota kyynärpäätä olisi jossain vaiheessa syytä mennä tohtorille näyttämään…

 

Tänään onkin mennyt sadetta pidellessä. Ei ole todellakaan tuolla tuulessa ja sateessa tehnyt mieli liikoja aikaa viettää. Onpahan tullut tehtyä paaaaaljon pieniä rästissä olleita kotinäpräyksiä ja alkuviikon ruoat valmiiksi. Niin ja koiriakin laitoin sen minkä käteni kanssa pystyin. Samalla tein sellaisen johtopäätöksen, ettei Nickyä taidakaan tarvita ilmoittaa Turkuun näyttelyyn. Aika kasa lähti villaa, mutta toisaalta olen karstaa heilutellut viimeksi yli kuukausi sitten ja moneen kertaan on turkki kastunut ja kuivunut tässä välillä. Täytyy seurailla tilannetta.

 

Juu ja akvaariokin tuli putsattua. Sille tarttis tehdä kunnon syyssiivo, mutta se on sellanen homma, että inspiraatiota odottaessa ;o) Siihen saakka riittäköön tavallinen viikkosiivo. Illalla otettiin poikien kanssa vielä pienet sisätokot. Molemmat treenas sekä metalli- että puukapulan nostoa ja sen lisäksi molemmat peruuttivat. Siihen on vaan matkaa vähän hankala kasvattaa, vaikka Nicky jo sujuvasti peruuttikin keittiön pöydän alta :o)