Tänään noustiin molemmat Samin kanssa kukonlaulun aikaan. Sami nimittäin lähti johonkin 6 tunnin suunnistustapahtumaan Asikkalaan. Kerron tästä lisää, kunhan mies kotiutuu ja kuulen kuulumiset.

Meillä oli taas treffit Tarun ja Vekan kanssa ABC:n pihalla. Matkalla vein Ricon täyshoitoon porukoille  Matka meni joutuisaan ja perillä Harjavallassa oltiin hyvissä ajoin, mutta oli siellä toki jo muutama muu collieihminen paikalla. Ensin kehässä esiintyivät pennuissa Nickyn kaksi kakaraa viimeisestä pentueesta. Jojo pojissa 3. saaden KP:n. Venni voitti tytöt, sai myös KP:n ja oli VSP-pentu. Onnea molemmille omistajineen hurjasti!
 
Yhteispotretti. Vasemmalla Jojo ja oikealla Venni.
 
Tykkäsin kovasti Vennin ja Jojon luonteista. Ihanan iloisen ja avoimen oloisia kakaroita, jotka olivat kuin kotonaan moisessa näytelmähälinässä, vaikka olivat ihan ekaa kertaa tuollaisessa reissussa ja ikää vasta perjantaina tullut 7 kk täyteen 
 
Seuraavaksi oli Jackyn vuoro nuorten luokassa. Kukaan neljästä nuorukaisesta ei ollut tuomarin mielestä ERIn arvoinen. Jackyn tuloksena tänään EH2. Avoimessa luokassa kävin pyörähtämässä myös komean Röllin kanssa, jolle myöskin EH. Veka kävi pokkaamassa jälleen ERIn, mutta luokkasijoitusta ei herunut. Nartuissa olin sitten vielä Päivin Joyn kanssa ja sieltä saimme sijan ERI4.
 
Jackylla oli varmaan sen omasta mielestä paras näyttelypäivä ikinä  Nimittäin Päivin kasvatin omistajan poika oli matkassa mukana ja tykästyi kovasti Jackyyn ja pyysi lupaa pallotella tennarilla karhun kanssa. Nooh siinä sitten kunnon hetken Jacky  juoksi pallon perässä ja otti hienoja koppeja. Jacky kiittää kovasti!
 
Aamupäivän keli oli ihan ihanteellinen näyttelyyn, kun ei ollut liian kuuma eikä myöskään tuullut. Sitä iloa kesti kuitenkin vain puoliin päiviin asti ja sitten kastuttiinkin kunnolla  Ihme homma muuten tuo, että Harjavallan näyttely on joka vuosi toukokuussa ajankohdan jonkun verran vaihdellessa, mutta se pysyy samana, että likimain joka kerta siellä sataa enemmän tai vähemmän. Matkalla vettä tuli hetkittäin paljonkin ja taas välillä paistoi aurinko ja satoi yhtaikaa. ABC:lle kun päästiin, niin vettä tuli ihan taivaan täydeltä ja vaikka siinä viivähdettiin vain se hetki, että heitettiin kamat autosta toiseen, niin vaatteet ehti kastua ihan litimäräksi
 
Ricoa hakiessa äiti oli säästänyt mulle ruokaa ja sain siinä popsittua vatsan täyteen  Matkalla poikkesin vielä hakemaan vähän herkkuja ”rankan” päivän palkinnoksi  Ilta on mennyt koneella kuvia käsitellessä ja netissä pörrätessä Sami kotiin odotellessa.