Tiistaina päivä meni töissä nopsaan viime viikon saikun aikaisia rästejä hoitaessa. Iltapäivällä oli molemmilla pojilla aika rokotukseen. Ricolla taatusti on vasta-aineet kunnossa, jos ovat yleensä tullakseen, mutta kertaalleen senkin nyt vielä rokotin, kun kesällä varmaan kulkee jonkun verran näyttelyissä mukana. 
 
Anskun töiden jälkeen lähdettiin piiiiitkästä aikaa Hunnarille lenkille. Siellä oli laskettulurinteet joskus 20 vuotta sitten. Silloin mäet tuntui suksilla alas ja hissillä ylös kovin kovin pieniltä. Jostain syystä kävellen kavuten se on edelleen aika korkea ja jyrkkä  Sen lisäksi kun tekee mäen takana metsässä lenkin, niin sekin on melkoista kapuamista.
 
Fyra ja Jacky sai metsässä jonkun ihme juoksuhepulin, joka kesti ja kesti. Sammaleet vaan lenteli, kun kaksikko painatti menemään  Juu ja samalla jossakin vaiheessa Ossi-oravakin tipahti ja taas me sitä siellä Anskun kanssa etsittiin. Meillä alkaa olla esineruutu hyvin hallussa Anskun kanssa  Pääosin Jacky ja Fyra kyllä löytävät Ossin itse, mutta kun se hepulin aikana tipahtaa, niin sitten me joudutaan hommiin. Kiitos kapuamisseurasta!
 
Keskiviikkona tein ensin kotonurkissa lyhemmän lenkin poikien kanssa. Sitten lähdettiin Jackyn kanssa treffaamaan Iiristä ja Nemoa jälleen Hunnarille. Nemo on hauska, kun sen on ensimmäisen 50 metriä pärrättävä Jackylle ja sitten voi heittää vapaalle ja alkaa juoksemaan ja leikkimään 
Jacky myös harrasti kierimistä ja kieri milloin mistäkin kohtaa mäkeä alas, kun ei ottanut ihan huomioon korkeuseroja.
Tehtiin sama lenkki kuin tiistainakin, mutta sen lisäksi jatkettiin rinteen reunasta löytynyttä polkua pitkin jonnekin uusiin maisemiin. Sieltä löytyi soramonttu ym polkuja, joita täytyy mennä toisella kertaa paremmin tutkimaan. Kiitos kaverit!
 
Hetken huilaamisen jälkeen Jacky pääsi ekaa kertaa canicrossaamaan Samin kanssa  Tämä oli nyt vaan ihan pieni totuttelu valjaisiin ja vetovyössä juoksemiseen. Niin on kropan malli Jackylla samanlainen kuin oli isällään, että Nickylle teetetyt valjaat oli oikein sopivat Jackyn päällä  Salapaparazzina nappasin pojista kuvan parin sadan metrin päästä.
 
 
Eilen töissä kävi fysioterapeutti tsekkaamassa mun työpisteen. Tuoli joutaa samoin tein romulavalle... Se oli tiedossakin, mutta nyt tiedetään tarkemmin millaisilla säädöillä oleva tuoli olisi hyvä. Samoin tuon hajalla olevan olkapään takia pitäisi saada rullahiirellinen näppis tai sitten opetella käyttämään hiirtä vasurilla. Nooh ensi viikolla selvitellään näitä lisää.
 
Illalla Merle-neitonen tuli meidän pihalle juoksemaan Jackyn kanssa. Pääasiassa Merle tällä kertaa kuitenkin painoi menemään yksikseen ristiin rastiin suu hymyssä. Oli vaan niiiiin kiva juosta ja juosta ja juosta  Toviksi neiti sentään malttoi myös pysähtyä.
Hetkeksi sain myös sydämen hyppäämään kurkkuun, kun heitin koirille palloa ja Jacky juoksi jotenkin pyykkitelineen jalkaa päin. Onneksi tassu kai vaan kolahti ja sen takia kipristeli hetken, koska aika pian alkoi taas varata sille normaalisti painoa.
 
Tänään lähdin töistä jo ajoissa kaupan kautta kotiin ja lenkittämään pojat pikaisesti. Sitten takaisin töihin inventaarion pariin. Matkalla vein pojat Räynyntielle hoitoon, kun Samikin lähti laivalle. Pikkusen taas vilkkui numerot silmissä 4 tunnin laskemisen jälkeen... Huomenna jatkuu sama ihanuus kai koko päivän. Toivottavasti sunnuntaina ei tarveis mennä.