Kupittaa kutsui jälleen iltasella. Aiemmin ollaan kaiman kanssa matkattu niin, että tolleri-Luca on häkissä ja Nickylle jää hyvä tila vielä häkin vieressä auton takaloossissa. Jacky sitten omassa boksissaan takapenkillä. Siellä Luca ja Nicky sitten istua tönöttivät omissa reunoissaan ja hyvin mahtuivat myös makaamaan rinnakkain. Eri laumojen 3- ja 5-vuotiaat astuneet urokset. Taitavat olla ihan suht tervepäisiä elukoita Silmänisku Siistiä!

 

Treenit aloitettiin viime kerran kertauksella ja kotiläksyjen tarkastuksella. Meillä kyllä huomasi, että läksyjen teko himppasen jäi vähälle kisojen takia… Nyt skarpataan senkin edestä, kun enää ei tarvii yhtään miettiä muuta kuin EVL:ää Hymy Tän illan varsinaiset harjoitukset aloitettiin kaukojen leikkimisellä. Samalla leikkimielisesti kisattiin siitä, kuka saa tehtyä asennonvaihdon kauimpaa ja viimeiseksi myös niin, että ohjaaja oli selkä koiraan päin. Koirat toimi kyllä, kun ohjaajat vaan luottivat… Niin ja yksi variaatio kaukojen leikkimiseen oli myös puun kierron kautta.

 

Alustalle menoon treenattiin matkaa. En vieläkään saanut Nickyä menemään laukalla, mutta reippaalla ravilla kyllä. Tämän kautta sitten leikittiin tilannetta, jossa koira pitää kesken kisan kutsua jostakin syystä takaisin sivulle. Lähetys alustalle ja samoin tein kutsu sivulle. Pienen alkuhämmennyksen jälkeen Nicky tajusi jutun juonen ja tuli hyvin takaisin perusasentoon.

 

Palauttavana hauskana juttuna otettiin pitkältä matkalta ruutuun juoksu niin, että koiran kanssa yhdessä vietiin palkka. Ruutu tehtiin toiseen suuntaan kuin ennen ja matka tosiaan oli pitkä. Taas olis ohjaajan vaan pitänyt luottaa koiraan, koska Nicky meni ihan taakseen vilkuilematta suoraa linjaa ja LAUKALLA. Makeeta!

 

Loppuun vielä paikallaolot. Istumisessa ohjaajat kävivät kiertämässä läheisen jalkapallo”katsomon” ja paikalla makuussa mentiin katselemaan sitä jalkapalloa vähäksi aikaa Lentsun palkatessa yhtä koirista ja kierrellessä samalla lihapulla kädessä muiden koirien välissä. Käskytys mentiin EVL:n mukaan. Nicky oli näissä ihan super, mutta ohjaaja ei. Tuli pahaa noottia vartalonkäytöstä koiran perusasentoon käskemisen yhteydessä… Kääk, tosissaan tarttis saada loppumaan mun epämääräiset heilumiset ja huitomiset varsinkin kisoissa. Niistä kun ei todellakaan ole koiralle hyötyä, päinvastoin…

 

Nickyn odotusvuoroilla puuhastelin Jackyn kanssa. Hieman pentu jo protestoi häkissä odottelua, mutta siihen on nyt vaan hyvä tottua pienestä asti. Hyvin riitti muuten pikkuisen keskittyminen ja maahanmenokin sujui jälleen uudessa paikassa, vaikka sitä on vasta tooooosi vähän treenattu Hymy Hyvä hyvä mun poijjaat!

 

Tällä aikaa Rico oli tehokkaasti treenannut mun vanhempia. Siis nimenomaan niin päin… Isä soitti huolissaan, kun Rico on levoton ja tulee eteen haukkumaan jne. Meinasi, että sillä on joku hätä. Oli sitten kuitenkin makkaralla rauhoittunut ;o) Juupa juu, ketähän viedään ihan 6-0… Onko se ihme, ettei papparainen mitenkään erityisen suurelle riemulla ole kotiin edes lähdössä… Pikkuisen komentaa ja palvelu pelaa Silmänisku

 

Olipas taas mahtavan kiva ilta Cool Kiitos Lentsu! Ja kaimalle kiitos matkaseurasta. Tuo on juuri sopiva matka jaarata kaikki asiat ojennukseen ja ajan tasalle Silmänisku