Oltiin eilen pitkästä aikaa tokoilemassa meidän omatoimiryhmän kanssa Forssan Wahrenin puistossa. Nicky tosin keskittyi treenaamaan tolpassa kiinnioloa remmiin sotkeutumatta... Juu näistä tuli enemmän Ricon treenit tällä kertaa. Sillä kun on intoa kuin ilmapallossa :o) Nicky taasen on jostain syystä "taantunut" ja maan haistelu ym puuhastelu on mukavampaa kuin temppujen tekeminen. No kai sitä taas saa peiliin katsoa... Ricolla pidemmät treenituokiot on nykyisin harvinaisempaa herkkua ja se pääsee myös mukaan paljon harvemmin kuin Nicky. Ja tosiaan intoa piisaa. Nickylle taas mun kanssa oleminen ja puuhastelu on itsestään selvyys, jonka eteen ei niin kummosia tarvitse tehdä, kun kultatarjottimella kannetaan kaikki eteen muutenkin. Nooh tähän nyt kokeillaan pientä kikkalua vähän aikaa ;o)

Tänään oltiin sitten vuorostaan agissa. Rico pääsi sielläkin tekemään oman helpotetun version radasta ennen Nickyä. Nämä treenit meni kyllä hyvin molempien kanssa. Nickylläkin oli nyt kivasti vauhtia ja irtosikin aika lailla hyvin. Keppeihin kun keksittäisiin vielä miten saada niihin sama vauhti ja varmuus kuin Ricolla...

Samin polven osaltakin alkaa asiat vihdoin selkiintyä. Leikkaus on jo viikon päästä keskiviikkona. Koko kesähän siinä menee jalkaa kuntouttaessa, mutta pääseepä edes siihen vaiheeseen tästä tuskastuttavasta odottamisesta.