Ohhoh! Onpa aika taas päässyt livahtamaan aika haipakkaa. Viime viikko meni oikein kunnon syysflunssan kourissa. Enpä olekaan hetkeen ollut niin kipeä. Ei oikein muuta jaksanut kuin huilata vaan. Koirien kanssa kävin ihan pieniä korttelilenkkejä ja jo siinä meinasi happi loppua. Nyt on tilanne sentään jo parempaan päin, vaikka tukkoisuus ja yskä jatkuukin edelleen. Edellisviikolla ehdittiin sentään treenailla jonniin verran.

Tänään oli oman seuran epäviralliset aksamestaruudet. Jacky osallistui niihin Ilonan kanssa. Vähän menivät asenteella lahjattomat treenaa, koska yhden yhteisen treenin ehtivät tehdä viime viikolla. Hyvin sujui yhteistyö ja vain yksi 5 tuli kiellosta. Jacky oli aksailusta hyvin hyvin tohkeissaan eikä meinannut turkkiinsa mahtua suorituksen jälkeen. Hassu karhu! Katsellaan rauhassa, josko tuon parin suhteen vaikka jatkoakin seuraa. Ilonalle kiitos karhun aktivoinnista.

Nyt meni päivitykset vähän epäjärjestykseen, kun viikonloppuna oli MM-tiimin leiri, mutta teen siitä ihan oman postauksen, kunhan ehdin.