Niin se Jacky painattaa menemään isänsä tassunjäljissä, mutta jo nuorempana  Pojasta polvi paranee?

SCY:n Turun alaosaston 2011 colliekilpailuissa:
 
1. näyttelyuros
1. monitoimicollie
2. tokocollie
3. agilitycollie
 
1.      Mun pätevä karhu
 
      Maanantaina Lotte laittoi viestiä päivällä, että joudanko lenkille ja toki aina vastaan lenkkikutsuun myöntävästi, jos vain suinkin mahdollista  Niinpä sitten Hunnarilla tarvottiin kahden ihmisen, kahden huilunokan ja kahden perhosen voimin  Aika kätevät kiertopolut ollaan jo saatu tallottua kaatuneiden puiden ohi. Kiitos lenkkiseurasta!
 
Illalla oli aksaa valvovan silmän alla  Karhu oli jälleen pätevä, mutta ohjaaja ei niinkään  Mulla olis Jackyn vauhdissa helposti aikaa asettua radalla likimain minne haluan ja silti olen pääosin aina väärässä paikassa väärään aikaan. Siis lähinnä olen myöhässä vaikka aikaa olisi olla ajoissakin... Varmaa helpottaisi kummasti koirankin menoa, kun ohjaaja hiukka aiemmin kertoisi seuraavan esteen… No mutta oli siellä tosi hyviäkin pätkiä ja varsinkin loppu onnistui ihan sairaan hienosti  Kiitos kaikille aksaseurasta!
 
Tiistaina mentiin piiiiitkästä aikaa ”vääränrotuisten”  kaiman kanssa lenkille Riihivalkamaan. Jacky pääsi juoksemaan Nanci-tollerin ja Senni-ajokoiran kanssa ja mä pääsin katsomaan pieniä parin viikon ikäisiä Myrock´s tollovauvoja. Ihunoita  Koitan ehtiä vielä myöhemmin katsomaan pentuja uudestaan kera kameran . Kiitos kaima lenkkiseurasta!
 
Keskiviikkona ja eilen käytiin Anjan ja koirien kanssa jälleen Hunnarilla lenkillä. Se on kyllä niiiiiin mahtava lenkkipaikka ja niin lähellä  Keskiviikkona lenkkeiltiin muuten vaan, mutta eilen tehtiin mäkikävelyt samalla. Himppasen kävi tavallista enemmän jalkoihin, kun maassa oli useampi sentti ihan märkää loskaa  Se toi myös mäkikävelyyn haastetta lisää. Jacky taas peruutteli ylöspäin  Kivat lenkit, kiitos!
 
Toissailtana oltiin pitkästä aikaa myös omatoimitokotreeneissä Prismalla. Ovat sitten lisänneet valaistusta viime talvesta ja siinä on oikein hulppea alue treenata  Jacky aloitti seuraamiselle. Alkuun otti muista vähän häiriöö, mutta sitten alkoi keskittyä ja teki tosi hyvin. Sen perään otettiin kierron kautta luoksetulon loppua. Hyvin tuli siihenkin vauhtia lisää. Tosin vähän ääniefektiäkin innosta tuli mukaan, mutta ei se ole niin vaarallista silloin, kun asia on erotettu kokonaisesta liikkeestä. Pari pitkää suoraa luoksetuloa otettiin myös ja vauhtia riitti. Pappa pääsi välillä puuhaamaan tai lähinnä syömään herkkuja Sirkalta  Jacky uusiksi kehiin ja nyt paikallaolo x 3. Jacky yksin ja Marja vahdissa. Marssin ihan suorilta piiloon asti. Marja huomautti, jos tarve vaati ja kehui rauhallisesti, jos oli hyvin. Eikä paljon tarvinnut huomautella  Siksi tämä tehtiin 3 kertaa peräkkäin omana juttujaan, että haluaisin karhulle nyt mahdollisimman vahvan rutiinin siihen mun häviämiseen. Päätä siis opiskellaan koko ajan myös, mutta ei se rauhallisen paikallaolon harjoittelu hukkaan mene, vaikka siihen pään sitten aikanaan yhdistäisikin. Kiitos Marja avusta ja muille kiitos treeniseurasta!
 
Tänään otin pojat töiden jälkeen kyytiin ja ajoin Feeniksille. Ensin tein siellä lenkin ja sitten treenattiin. Jacky aloitti taas seuraamisella. Nyt palkka aina perusasennosta. Tämäkin hyvin. Jo toinen peräkkäinen hyvällä ilmeellä tehty seuraamistreeni  Sitten liikkeestä seisominen ja palkka pysymisestä. Se on Jackylle edelleen kovin vaikeaa. Pysyy kyllä, mutta steppaa etutassuilla. Koitin muutaman kerran etupalkalla ja sillä paljon parempi. Vielä tehtiin nopeita maahanmenoa. Pystyisi menemään vieläkin nopeammin, joten tämä työn alle. Tässä Jacky treenit ja pappa sai temputella  Ilalla oli vielä tokopalaveri ABC:llä.