Launtaina oli tatska-päivä. Lähdettiin aamusta liikkeelle ja jätettiin Rico matkalla porukoille. Jacky pääsi matkaan mukaan. Muutaman tunnin nakutuksen tuloksena Samilla on nyt vasemmassa pohkeessa tällanen
 
Mä kävin sillä aikaa Jackyn kanssa pariinkin otteeseen tutustumassa Turkkuseen kävellen ja vähän shoppailemassa. Samin hakkaamisen jälkeen Nickyn kuvaa paranneltiin himppasen myös. Kuva on tosin otettu ennen sitä.
 
Koko päivä meni reissussa ja illalla väsytti julmetusti, vaikka ei mitään päivän aikana sen kummemmin tehnytkään. Äiti vähän herkututti meitä vielä tuoreille lätyillä ja mansikkahillolla, kun mentiin Ricoa hakemaan. Aika haipakkaa tulikin uni sen jälkeen.
 
Eilen isä toi peräkärryt meidän pihalle ja aloin heilua puutarhasaksien kanssa. Nyt on iso peräkärryllinen karsittu pusikoita. Pihalla olis hommaa ihan jumalattomasti ja tollanen muutaman tunnin rupeama ei vielä näy oikein missään. Sisällä sitten tahtookin jäädä kaikki tekemättä. Plääh, ei vuorokauden tunnit riitä millään
 
Iltapäivällä lähdettiin Anskun kanssa Latovainioon lenkille. Hyvin oli siellä paikat kuivuneet parissa viikossa. Sillon kun lunta oli vielä niin paljon, että autotkin piti jättää parkin sijasta tien viereen. Koirilla oli taas meno päällä  Tosin meidän pojista himppasen näki sen, että olivat sitä ennen olleet jo koko päivän pihalla ja Jacky riehunut keppiensa ja pallojensa kanssa.
 
Colliee ja länderii
 
Vakkari poseerauskivi
 
Kaivuu hommia yksin ja yhdessä
 
Rico toimi kaivureiden työnjohtajana
Kiitos kaverit!
 
Ja tosiaan ei meinaa aika riittää millään, kun viikonlopun blogituskin pitää tehdä vasta maanantaina...