Ei kyllä uskois ilman puolesta, että juhannusviikossa ollaan... Eilen kaivoin kaapista pitkät kalsarit Jackyn kanssa "lastentarhaan" lähtiessä, eikä muuten ollut yhtään liikaa. Vesitihkua ripotteli välillä ja sen lisäksi kova tuuli. Sormet oli jo lopputunnista niin jäässä, ettei namia meinannut saada koiran suuhun.
 
Kimppalenkin jälkeen päivän teemana oli eteenmeno tai siis ihan yksinkertaisesti namikupille lähetys. Jackyn kanssa on tätä ruudun yhteydessä ihan muutaman kerran tehty ja kyllä siitä joku muistikuva tuntui pennelin jo päässä olevan Hymy Tehtiin myös paljon omia juttuja kentän laidalla. Nyt on nautittava, kun tuo vielä malttaa keskittyä pelkästään mun kanssa tekemiseen...
 
Isot pojat saivat taas treenituokionsa iltalenkin yhteydessä. Ensin kimppaluoksetulo pitkähköltä matkalta. Sitten molempien kanssa leikittiin idarin asentoja. Rico oli tänään ihan pro Nauru Nickyn mielestä mä käskytin joka kohdassa seisomaan... Kyllä ne muutkin asennot sieltä sentään löytyi ja nyt päätin lopullisesti, että liikkeestä istumisen käsky menee vaihtoon. Sitä sitten otettiin jonkun verran. Loppuun vielä uudestaan kimppaluoksetulo pitkältä matkalta ja mun karkuun juoksulla.
 
Tänään lähdettiin taas teematokoilemaan Anun ja bc-tyttöjen kanssa heti kun pääsin töistä. Saatiin aika oivat häiriötkin, kun samalla kentällä oli pari tyttöä ratsastamassa sekä yhtäkkiä läheisellä kivilouhoksella räjäytettiin oikein kunnon jysäsys. 
Vuorossa oli ruutu. Mun koirista Rico aloitti ja yllätti täysin. Koskaan en ole sitä merkiltä lähettänyt ruutuun, mutta niin vaan sinne mennä posotti ihan täysillä ja molemmista suunnista Hymy Nickyllä alettiin ottamaan myös nyt ekaa kertaa EVL-tyyliin eli merkin kautta. Vein Nickyn merkille ja vaihtelin etäisyyttä, miltä lähetin. Anu kävi laittamassa namin kuppiin. Vähän tuntui Nicky olevan epävarma, että mikäs tää juttu nyt sitten on. Jos lähettäessä katsoin koiraa, niin se otti vaan kontaktia eikä keskittynyt ruutuun ja jos taas katsoin ruutuun, niin ei lähtenyt ekalla käskyllä. Otettiin vielä muutama niin, että vietiin nami yhdessä ja alkoihan se löytyä. Tätä täytyy nyt alkaa tosissaan työstämään.
 
Isojen poikien kanssa otin myös ruudun loppuosan. Ricon kanssa vain toiseen suuntaan ja voi-tyyliin, Nickyn kanssa evl-tavalla ja molemmat suunnat. Vein siis pojat ruutuun seisomaan ja palasin lähtöpaikalle, josta käskytin ensin maahan. Nicky meni oikealle hyvin, mutta vasemmalle lähti Anun "häirikkö-käskystä" ekalla kertaa. Tästä palautin ja toistolla ok. Tuli muuten kunnon laukalla ruudusta sivulle Hymy
Jacky teki ruutua ihan pentumallina lyhennetyltä matkalta niin, että vietiin nami yhdessä kuppiin. Tätä aletaan kyllä kanssa työstämään lelulla... Se olis niin paljon helpompaa ja saattais pitkällä tähtäimellä toimia myös silloin, kun nartut alkaa kiinnostamaan eikä ruoka ole välttämättä niin pop. Jackyn kanssa otettiin jällleen myös pari luoksetuloa, jossa sai ampua suoraan leluun.
Anun tytöt tietty treenas kans ja sen jälkeen jälleen Paavolan metsään. Loistavaa taas, kuinka muuten! Kiitos Cool
Illalla istuttelin vielä kesäkukat paikoilleen ja yhtään lisää en aio enää hankkia. Taas on ihan riittämiin kasteltavaa noissakin, kunhan tästä kelit lämpiävät.