Maanantaina ja tiistaina oli mulla jooga ja putkirullaus. Onhan tuo joogakin ihan jees, mutta kyllä tykkään ihan hurjan paljon tuosta putkirullauksesta. Nyt odotan jo innolla, että pääsen myös fascialinjaus-kurssille.

Eilen ja tänään oli vuorossa poikien treenit. Eilen oltiin maneesissa. Molemmat sai tehdä ruutua ja sitten myös vähän kuuntelutreeniä merkillä, että pitääkö kiertää vai pysähtyä. Alkuun tarjosivat sitä tietenkin merkkinä, kun kyseistä tötsää ei ole koskaan kierretty, mutta muutamalla avulla kumpikin alkoi kuunnella ja tehdä sen mitä pyydettiin. Lisäksi muisteltiin jäävien asentoja. Tässä täytyy Jackyn kanssa muistaa, että pallo on vasta loppupalkka, kun muuten ei keskity. Vähän myös seurattiin ja Micky teki paikallaolosekä luoksetulon. Kivat treenit jälleen.

Tänään sitten varasin tunnin halliajan ja käytiin poikien kanssa ihan keskees treenimässä. Olin suunnitellut molemmille 4 settiä ja aidassa kiinni saivat katsella toistensa tekemiset. Micky teki ensin vauhtinoutoa ja se oli ehkä vauhdikkaampi kuin koskaan, kun ei olla sitä hetkeen päästy tekemään. Kapulateemalla tehtiin myös muutamia nostoja ja sivulletuloja. Jackyn eka setti sisälsi rallytokon avoimen luokan liikeitä kokeilumielessä. No eipä karhulla niissä mitään ongelmaa ollut.

Toinen setti oli Mickyllä seuraamista. Kokeilin nyt myös pallolla (tähän mennessä on ollut namilla parempi). Pallo kainalossa aiheutti liikaa sivuirtoamista, mutta pallo oikeassa kädessä sai aikaan kiva ilmeen. Tällä saatiin kestoakin kivasti. Sivuaskelissa oikealle tulee aika mutkalla, mutta vasemmalle jalassa liki kiinni. Pysähdykset oli vielä muistissa, vaikka just tajusin, että olen tosin paljon palkannut liikkeestä. Pallopalkkaa jatketaan tässä ehdottomasti. Jacky teki jääviä sekä mun kävellessä takaperin, että myös liikkeenomaisena. Nyt oli niissä taas tutun varma ja kaikki meni oikein.

Kolmantena oli molemmalla tunnari. Ensin muistinvirkistys verkolla, kun ei olla tehty aikoihin ja sitten pari toistoa ilman verkkoa. Molemmille sama setti ja molemmat haisteli tooooosi hyvin. Jacky vähän baanilla toi takaisin, mutta siihen en puutu ja Mickyllä en ottanut peruasentoon, kun se on nyt treenissä erillisinä. Vikana tehtiin ohjattua ja sama ongelma molemmilla (olisko ohjaajan aiheuttama...). Eli kumpikaan ei tee kunnon kaarta oikealle vaan kääntyvät huolimattomasti, kun vasemmalle kaari on tosi hyvä. Nyt sitten kummallekin tämä tehotreeniin.

Siihen se tunti kului ja poikien mielestä olisi hyvin voinut vielä jatkaa. Olivat irti sen aikaa kun keräsin tavarat pois ja kumpikaan ei meinannut antaa kiinni, kun menivät hallilla peremmälle vaan.

Tällanen tarkempi treenipäivitys tällä kertaa. Nää koirien kanssa puuhastelut on jonkinlainen tauko omalle päälle tästä kaikesta muusta. Niin on ollut monessa suhteessa synkkääkin synkempi alkuvuosi, että todella toivon jossakin kohtaa taas vähän valoakin tulevan.