Eilen oltiin kimppatokoilemassa Jokioisilla. Nyt näin myös ekaa kertaa Marjan ihanan tolleripennun Roiston sekä Minnan "pienen" bernin Kasperin. Varsin ihunoita molemmat! Vähän mietin etukäteen, että miten mahtaa mennä Nickyn kanssa, kun on täysin vieras paikka ja suht vieraita koiriakin, mutta eipä ne haitanneet ja hyvin tuo keskittyi Hymy Tosin Rico pääsi ensin tekemään peruuttamista, seuraamisen käännöksiä ja kaukoja. Nyt oli into taas kohdillaan Kieli ulkona

Nickyn kanssa otin ensin seuraamisen askelia taaksepäin. Vähän lähtee kroppa kääntymään ulospäin, mutta jos ollaan seinän (tai eilen auton) vieressä, niin siirtyy ihan älyttömän hyvin ja ihan kävelee taaksepäin eikä hypähtele. Aika makeen näköistä Hymy Seuraavaksi aion kokeilla seuraamiseen Minnan ja Tuijan neuvoa lähteä yhtäkkiä juoksemaan ja Nicky saa palkan, kun saa mut kiinni. Jos skarppina olo lisääntyis, kun ei yhtään osaa aavistaa, koska kirmaan karkuun.

Muutama kaukojen vaihto otettiin kans ja ne aikas lailla hyviä. Tarttis vielä vaan täsmentää sisätreeninä s-i vaihtoa ja muuten ruveta pidentämään matkaa pikku hiljaa. Tunnarissa Minna oli meidän "liikkeenohjaaja". Kiitos! Potkin lumen alta nurmea esille kunnon läntin ja Minna vei kapulat sinne kisanomaisesti. Nicky ei heti löytänyt paikkaa, joten sijaistoimintona lähti huinaileen. Pyysin pois ja lähetin uudestaan. Nyt löytyi kapulat ja oma tuli hienosti. Toisella Minna potki vääriä eri asentoon ja vei taas oman joukkoon. Nicky haisteli hyvin ja löysi oikean, mutta jostain syystä jäi sinne vaan seisoskelemaan ja odottamaan. Uudella oma-käskyllä nappasi oman ja toi hienosti. Todennäköisyyslaskentaa uhmaten otettiin vielä kolmaskin kerta. Nyt meni jo selvästi paremmin. Näitä treenejä avustajan kanssa tarvitaan nyt älyttömän paljon lisää. Taidan nyt jättää kokonaan hetkeksi sen, että vien ite. Toi on kuitenkin hieno homma, ettei epävarmuudesta huolimatta koskenutkaan vääriin ja haisteli hyvin. Tänään jatketaan illalla tätä taas.

Paikallamakuussa Nicky oli Rasmuksen ja Hilen välissä. Nicky oli jälleen pysynyt älyttömän hyvin ja rauhallisesti kauniissa asennossa Cool Loppuun vielä ruutu, mihin Minna vei meille kupin. Meni ravilla, mutta suoraan eli hyvin oli ruudun hahmottanut Hymy Kävin jättämässä Nickyn vielä ruudun keskelle seisomaan ja palasin lähetyspaikalta antamaan maahan käskyn. Nyt tippui heti hyvin. Tästä kunnon palkka ja autoon. Rico pääsi vielä vähän temppuilemaan ja oli niin kovin tohkeissaan Silmänisku

=============================================================================

Selkä oli heti aamusta sitä mieltä, ettei tänään tartte paljon liikkua Otsan rypistys En tiedä mistä se oli yön aikana nokkiinsa ottanut ja päivä meni vähän kuin peet housussa kävellen Huuto Ei nyt kuitenkaan ”pienen” selkäkivun takia treenejä sentään väliin jätetä Silmänisku Kimppatokot oli tänään Forssassa. Jäähallin parkkiin piti mennä, mutta siinä oli sen verran paljon autoja ja uusia kaahasi peräsladissa paikalle, joten turvallisuussyistä siirryttiin tien toiselle puolelle urheilukentän parkkiin.

 

Ihan ensin kävin rakentamassa 2 ruutua paikoilleen namikuppeineen. Rico pääsi ensin tekemään. Nokka kävi kovin Divan suuntaan, mutta löytyi sieltä keskittyminenkin pienen haahuilun jälkeen. Rico taas ihan vähän yli-innokas. Lähinnä temppuiltiin ja myös Ricon kanssa olen alkanut ottamaan tuota sivulletulon tarjoamista.

 

Nicky pääsi ensin tekemään ruudut. Vähän oli turhaan hämärää ja liian paljon lunta. Hahmotti suunnan kyllä hyvin, mutta meni ekalla kertaa merkkien ulkopuolelta ohi. Toiseen ruutuun parempi, kun oli valoisammassa paikassa. Muutama vauhtitoisto vielä molempiin ja hyvin meni laukalla Hymy Myös Nicky teki sivulletuloja ja hyvin toimii jo häiriössäkin. Suora luoksetulo maasta umpilumessa ja nätillä laukalla. Vau! Kovin vauhdikasta omaa liikehdintää on pystynyt selän takia tekemään, joten tänään tällaset treenit.

 

Tässä välissä pääsi Lucas hommiin. Voi jestas siunaa sitä intoa taas Hymy Ensin otettiin ruutua, mitä ei olla koskaan ennen tehty yhdessä. Vietiin nami kuppiin yhdessä ja matka oli aika lyhyt ja lujaa meni. Muutama toisto tähän ja sitten pätkä seuraamista. Maahanmeno ei ollut Lucaksen mieleen, kun paljas pylly palelee hangessa Silmänisku Annariina on opettanut Lucaksen antamaan tassua, koska piänelle miähelle on toooosi vaikeaa tehdä mitään juttuja istuallaan. Nyt nousee tassu todella reippaasti ja tämän jälkeen kun otin vielä vähän seuraamista, niin äijä jäi joka perusasennossa huiskimaan tassulla Silmänisku Lopuksi vielä vähän temppuiltiin.

 

Annariina toimi avustajana tunnarin suhteen. Hetken mietin, että kandeeko sitä tehdä lumipyryssä ollenkaan, mutta sain potkittua se verran hyvin sopivan alueen paljaaksi, että otettiin kuitenkin. Ekalla toi väärän, mutta uudella lähetyksellä oman. Seuraavalla oma ja viimisenä oli pelkkä oma. Nämä ok, mutta kovin kovin kovin on epävarma, kun avustaja niitä vie. Viimisellä kuitenkin lähti tosi vauhdilla ja toi oman reippaasti. Tarttis varmaan nyt hetki tehdä niin, että avustaja vie sinne sen pelkän oman, jolloin virhemahdollisuutta ei ole, mutta tottuu avustajan viemään kapulaan.

 

Rico pääsi vielä tekemään ruutua ja temppuja. Rico paikansi ruudun kyllä ja sinkosi sinne ekan kerran ilman lupaa… Toinen otettiin pidemmältä matkalta ja meni taas niin lujaa kuin kintuistaan pääsi, mutta nyt vasta käskystä. Loppuun temppuja. Nicky pääsi vielä paikallaistumiseen. Muut 3 otti paikallamakuun ja Nicky jäi istumaan. Vähän oli piipannut, kun Annariina kulki häiriönä lähistöllä Fyran kanssa. Tämän saa kuitenkin anteeksi, kun ei ollut aikonutkaan lähteä. Jos rakas lenkki- ja juoksukaveri käy vieressä liehittelemässä ja pitää vaan istua kylmässä lumisessa maassa, niin kai se vähän ottaa pattiin Kieli ulkona Älyttömän hieno istuminen siis ja tästä kunnon bileet pystyyn Cool

 

Treenin jälkeen mentiin Annariinan ja koirien kanssa pieni iltalenkki vielä ja koirat sai kirmata vapaana. Kiitos Annariina ja muut treeniseurasta! Loppuilta menikin selkää leputellessa. Paitsi että metskua otettiin vielä. Molemmille heittelin yhtaikaa kapulat. Nickylle laitoin kapulan muutaman kerran laipan varaan pystyyn ja se ensin vähän mietitytti, mutta hyvin hokasi, miten sen saa kaadettua ja paremmin suuhun. Nickyn ote ja varmuus on näissä sisätreeneissä parantunut ihan huimasti tuon metskun suhteen.

Onpas tästä tullut viime aikoina melkoinen treeniblogi...