Tänään oli sovittuna aamulenkki Ypäjällä. En meinannut uskoa silmiäni puolessa matkaa, kun aurinko alkoi paistaa pilvettömältä taivaalta Cool Kerrankin viikonloppuna!

 

Pennille ja Martalle oli muuta ohjelmaa tiedossa tälle päivällä, joten mukaan lenkille lähti vain Elma. Söpöt siis koolla Silmänisku Ilma oli lähes käsittämättömän upea. Ensin rämmittiin meidän alkutalvesta pongaamalle kalliolle. Aika potentiaalinen paikka tän vuoden joulukorttikuvia varten, jos siksees saadaan edes vähän lunta.

 

Ekaks kuva Nickystä Hymy Tää on taas näitä kuvia, että satojen joukossa on joskus aina räpsy, mikä oikeesti kolahtaa omista kuvista kriittiseen kuvaajaankin.

 

 

Erinäisiä poseja.

 

Ystävykset :o)

 

Täältä matka jatkui meidän joulukorttikuva 2 paikalle. Ypäjä on kyllä aika loistava paikka, kun pitkin peltoja oli ajettu kilometritolkulla sekä juoksubaanaa hevosille, että vähän kapeampaa baanaa ihmiselle kävelyä ja hiihtoa varten. Nicky testas hevosten juoksu-uran ja lujaa pääsee juu Kieli ulkona

 

 

Muutama pose tältäkin kalliolta.

 

 

Tämän kimppakuvan asettelun koirat tekivät ihan itse.

 

Lopuksi uskaltauduttiin vielä joen jäälle, kun siinä meni sentään ristiin rastiin moottorikelkan ja auton jälkiä.

 

Sitä kautta päästiin hyvin Ypäjän museon alueella. Tosi hieno paikka, mutta tällä hetkellä kuvauksen kannalta lunta oli vähän liikaa. Yksi söpö kuva söpöistä oli söpöjen lenkin päätteeksi kuitenkin otettava museoalueella olevan aitan portailla.

 

  tuntia vierähti kuin siivillä. Kiitos Annamaria ja Elma!

 

Sami oli laittanut kotona ruoan valmiiksi, joten nälkäinen lenkkeilijä pääsi liki suoraan ruokapöytään. Sen jälkeen menin ”hetkeksi” ruokalevolle sohvalle. Juu tuli otettua parin tunnin päikkärit Silmänisku Sami oli lähtenyt hiihtämään mun nukkuessa, joten pakkasin koirat autoon ja suunnattiin Syrjänharjulle nauttimaan päivän viimeiset auringonsäteet.

 

Ulkoilua tuli siis tänään roppakaupalla. Ihanan rentouttava vapaapäivä Cool Nyt vaan vähän tuntuu siltä, ettei taida uni kovin nopsaan tulla silmään pikku päikkärien takia…

 

Syrjänharjulla ollessa sain oikein mukavan puhelun. Meidän lenkki- & treenikamut Johanna L ja tolleri-Nanci kävivät korkkaamassa tokon alokasluokan. Heti ekasta kisasta napsahti 170 pistettä ja komea 1-tulos Nauru Onnea kaverit!

 

Aamulla pitää laittaa oikein kello soimaan varoiksi, että varmasti herään ajoissa huomisen koirakaveriaamulenkille Silmänisku