Tänään oli Collieyhdistyksen järjestämä agilitypäivä PuKon kentällä ja sinne toki Nickyn kanssakin suuntasimme. Kouluttajana toimi Anne Linsuri Turusta. Anne kisaa lk colliensa Jessen kanssa menestyksekkäästi 3-luokassa.

Porukka oli jaettu kahteen ryhmään ja ensin oli 2 tuntia treeniä meidän ryhmällä, sitten toisen ryhmän sessio ja ruokatauon jälkeen sama homma eli treeniä tuli yhteensä 4 tuntia 4 koiran ryhmälle. Aurinko porotti iltapäivään asti lähes pilvettömältä taivaalta ja äärettömän kuumasti, kunnes saatiin ukkoskuuro niskaamme. Onneksi kesä kuivaa minkä kastaa :o)

Nickyn kanssa meni koko päivä kivasti ja isosta treenimäärästä ja kuumasta kelistä huolimatta Nicky jaksoi hyvin. Takaaleikkauksia pitäisi nyt kovasti treenata. Putkeen ne jo onnistuu, mutta hypyissä ajaudun liikaa Nickyn niskaan ja se väistää alta pois. Kontaktit oli tänään hienot ja kepit pääasiassa vasemmalta ohjattuna myös. Tosi paljon tuli kaikkea uutta taas korvan taakse. Näitä vierailevia kouluttajia olisi mukava saada useamminkin, kun jokaiselta saa aina jotakin.

Iiris Laaksolle kiitos Nickyn kuvista, jotka löytyivät kamerastani ;o)

1527354.jpg

1522529.jpg 

1522532.jpg

1522527.jpg

Kuvablogissa lisää kuvia muistakin osallistujista