Siitä se arki sitten taas pyörähti käyntiin. Töissäkin ihan leppoisasti tässä viikon aikana on saanut rästejä kiinni. Alkuviikosta treenailtiin molempina päivinä. Tiistaina oli iha kivasti häiriötäkin, kun Pukon kentällä kevyen raja-aidan takana pyöri samalla aksaepikset. Hyvin oli koirat hallinnassa molemmin puolin, kun ei kertaakaan kukaan väärälle puolelle lipsahtanut.

Eilen oli poikien huoltopäivä Kotin Tanjan luona Turussa. Jacky oli ihan kunnossa, vaikka muuta epäilin, kun ollaan aika paljon treenattu eli on aika paljon myös juossut pallonsa perässäja koppaillut. Hyvä näin! Mickyllä oli niskasta yksi nikama lukossa ilmeisesti parista taannoisesta aitaa päin törmäilystä. Juoksivat Jackyn kanssa pihalla ja pihakeinun siirrosta ilmeisesti johtuen ei ihan hahmottanutkaan omaa ketteryyttään kaventyneessa tilassa ja tumpsahti päin aitaa. Samoin lihaskalvoissa oli edelleen kasvun ja kehityksen tuomaa kireyttä, mutta muuten oli pikkukarhukin ihan kunnossa ja "läksyksi" saatiin vain oikein kyljen venytyksiä. Ilmeisen hyvän ja raukean olon käsittely sai taas aikaan, koska sen verran väsyneitä olivat molemmat illalla.

Tänään otettiin käsittelyn jäljiltä rauhallisesti. Illalla saatiin Ansa-käppänä koko viikonlopuksi meidän iloksi hoitoon. Poikien mielestä tämä oli tietty ihan superia. Vaikka paljon olen Ansaa nähnyt, niin jotenkin nyt vasta konkretisoitui kuinka pieni se on poikiin nähden. Ihan hassua, kun on noihin isoihin rontteihin tottunut