Eilen oli niiiiin kaunis päivä, että olin lähes koko ajan ulkona Cool Puskien juuria rapsuttelin, lisäilin multaa ja kitkin rikkaruohoja. Tässä vaiheessa kesää tuo kitkeminen on vielä ihan ok, mutta jossakin vaiheessa se alkaa ottaa päähän, kun uuden kierroksen saa aloittaa melkein samoin tein, kun edellisen saa loppuun.

 

Koirat totta kai olivat pihalla myös koko päivän. Ihmeesti Jackykin jo jaksaa. Sen verran ajoissa toki tultiin sisällä, että Jacky ehti ottaa päikkärit ennen illan tokoa. Tässä pari kuvaa tasan 14-viikkoisesta pikkukarhusta Hymy 

1242756785_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242756791_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Illan tokot meni oikein mallikkaasti. Puuhattiin eri ”rastipisteillä”. Noutorastilla Jacky kantoi rehvakkaasti niin isoa puukapulaa kuin isoa metskuakin Hymy Hyppy (yhdellä laudalla) alkaa myös jo kohta olla siinä mallissa, että voin lähettää Jackyn yksin esteen yli menemättä itse vierellä mukana. Ruutua tai oikeastaan kupille lähetystä otettiin ihan ekaa kertaa. Tätä tarttis alkaa nyt tehdä enemmän, että saisi siitä pienen muistijäljen tuonne pieneen päähän valmiiksi. Sitten vielä nostin Jackyn pöydälle ja kaima tutki siinä hampaat ja kopeloi Jackyn muutenkin läpi. Se oli siinä ja lopuksi leikkimään Jaffiina-siskon ja Nemon kanssa Silmänisku Autossa maistui unet kummasti sen aikaa, kun vedin itse pentujen jatkoryhmää.

 

Tänään tein aamupäivän sisähommia, kun pakko niitäkin on saada tehtyä. Iltapäivällä poikkesin Jackyn kanssa ensin töihin ja siitä jatkettiin äitin kanssa matkaa Elonkiertoon lenkille. Siellä vaan alkaa olla jo työntekijöitä sen verran paljon päiväaikaan, että on vähän hankalaa pitää koiria irti. Pian sinne kuitenkin tulee eläimet ja niitä on Jackyn kanssa mentävä heti kohta katsomaan Hymy

Lenkin jälkeen menin jälleen mylläämään pihalle, sitten siirtämään agilityesteet huomisia 3-luokkien kisoja varten ja taas pihalle. Kädet ja varsinkin sormet alkaa olla aika finito. Tänään jo aamulla tuntui, ettei kädet mene nyrkkiin ollenkaan… Jackylla tuntuu tuossa vielä virtaa riittävän, joten josko sen kanssa vielä vähän harjoiteltaisiin alustan koskemisen alkeita.