Nyt saa kuviakin jo ladattua helpommin, kun ne saa omiin kansioihinsa siirrettyä ensin. Tässä nyt ensi alkuun tammikuun lopulla otettuja kuvia Lamminrannasta auringon laskiessa. Olis niitä enemmänkin, mutta kuvien kanssa peuhaaminen (siirtäminen koneelle, käsittely, pienentäminen) on sen verran aikaa vievää puuhaa, etten ole niitä joutanut käsittelemään. Lisää kuvia siis luvassa, kunhan ehdin paremmin koneelle istahtaa ja kunhan kevätaurinko alkaa meitä hellimään :o)

Ensin Micky

Lamminranta%2021.1.2013%20006-normal.jpgLamminranta%2021.1.2013%20041-normal.jpg

Lamminranta%2021.1.2013%20090-normal.jpgLamminranta%2021.1.2013%20092-normal.jpg

Lamminranta%2021.1.2013%20099-normal.jpg

Sitten Jacky

Lamminranta%2021.1.2013%20029-normal.jpgLamminranta%2021.1.2013%20061-normal.jpg

Lamminranta%2021.1.2013%20094-normal.jpgLamminranta%2021.1.2013%20096-normal.jpg

Ja vielä pojat yhdessä

Lamminranta%2021.1.2013%20071-normal.jpg

Mitäs me sitten ollaan puuhattu? Lenkkeilty kaverien kanssa ja ilman. Mickyn kanssa on käyty parissa näyttelykoulutuksessa. Hiukan tahtoo pikkukarhulla keulia, kun pitäis siivosti juosta ringissä muiden perässä, mutta muuten se on jo selvästi jyvällä siitä, mitä pitää tehdä. Ai niin ja hampaat on syytä katsoa tosi nopsaan, koska se häiritsee kovasti namin tuijotusta ;o)

Loimaalla aloitettiin 7 kerran (päästään mukaan 6 kertaa) pentukurssi, jonne matkataan yhdessä Kiana-siskon kanssa. Kiva 8 pennun ryhmä, jossa ensin tiehdään hommia ja sitten pääsee leikkimään :o) Rappuset tulee myös tutuksi kuin itsestään, kun pari kerrosta pitää treenitiloihin kiivetä.

Halikon aksakurssi tuli käytyä jo loppuun, mutta saatiin Anetelta hyviä neuvoja treenien jatkamiseen ilman esteitä ja muutamalla siivekkeellä, jotka meillä kotona on. Kesällä sitten jatketaan kunnolla. Tokoa ollaan treenitty molempien poikien kanssa. Jackyn kanssa paljon ruutua & ohjattua ja Mickyn kanssa kaikenlaisia pupsitreenejä. Viime viikolla oltiin ekaa kertaa myös Kuuman maneesilla treenaamassa molempien kanssa ja siellä käydään maaliskuun loppuun asti kerran viikossa.

Eilen oltiin Lentsun tokokurssilla Turussa Anskun ja länderityttöjen kanssa. Vielä meni Jackyn nuppi sekaisin Cincon sulotuoksuista ja unohti suunnilleen kaikki tokoliikkeet siinä samalla. Tai osasi se yhden ;o) Tuli nimittäin vaikeastakin kulmasti hyvin ruudun loppuosan seuraamiseen. No tällä kertaa näin ja treenit jatkuu :o) Pikkukarhu sitä vastoin oli hyvin pätevä ♥ Vietiin palkka yhdessä ruutuun ja siitä luoksetulon lähetyspaikalle. Kovin teki mieli käydä palkalla, mutta tuli luokse kuitenkin. Sen jälkeen ruutuun. Hiukan jäi puolessa matkassa empimään, mutta jatkoi itsenäisesti kuitenkin. Tehtiin lähetyksiä myös merkiltä ja siitäkin lähti hienosti. Pätevä pieni! Kotiläksyksi saatiin paikallaolotreenit. Kyllä se idean tietää siihenkin jo hyvin, mutta maltti ei ole Mickyn vahvin valtti ;o)

Tänään oltiin Jackyn kanssa maneesitokossa Tuomisen maneesilla. Vähän se oli ulapalla edelleen, mutta parempi kuin eilen. Paikallamakuun pysyi hyvin, mutta vilkuili kyllä Helmiä vieressään aika ahkeraan. Merkkiä uudella palkakustyylillä ja se tuntui toimivan, joten sitä jatketaan. Ohjatussa tehtiin yritettiin tehdä vasenta, mutta ei. Kapula oli aika lähellä seinää ja ilmeisesti seinä ahdisti tai jotain, kun meni väkisin vaan keskimmäiselle. Muutenkin ohjatun kanssa on alkanut tulla sen verran säätöä, että nyt on aika palata taaksepäin hetkeksi. Tunnarin teki hienosti, kun vaan ensin löysi kapuloille. Ne oli aika kaukana ja katseli mua liikkurin niitä laittaessa, joten oli vähän epäuskoinen, että onko ne siellä oikeesti.

Hunnarilla ollaan käyty myös ahkeraan tekemässä mäkikävelyitä ym metsätreenejä ja kotona sisällä puuhattu molempien kanssa erinäisiä juttua. Tää se on elämää, koiramaista elämää ♥