Molemmille koirille oli varattu aika Halikkoon osteopaatti Leena Piiran käsittelyyn. Nicky käsiteltiin ensin eikä sieltä sen kummempia löytynyt, onneksi. Nickyhän ei ole mitenkään "oireillutkaan", mutta halusin sen kuitenkin tarkastuttaa, kun pää kolmantena jalkana kuupottaa menemään ja hieman oli myös takaraivossa pelko, että josko kumminkin viime kesäinen pahannäköinen puomin ylösmenolta tipahtaminen on jättänyt jotain jälkiä. Lavoissa ja lantiossa vain pientä kireyttä, muuten kunnossa :o) Sain myös kädestä pitäen ohjeet muutamiin venytysliikkeisiin, joita Nickyn kanssa kannattaa tehdä.

Sitten oli vuorossa Rico. Ricolla suurin muutos aiempaan on ollut maassa kierimisen poisjääminen pikku hiljaa syksyn ja talven aikana. Rico on ollut aina todella kova kierimään ja siksi tämä muutos on ollut niin silmiinpistävä. Rico on Piiran mukaan vielä ihan hyvässä lihaskunnossa ikäänsä nähden, mutta huonompi lonkka alkaa tehdä kiusaa. Koko kroppa lantiosta asti on vähän mutkalla ja Rico kompensoi huonoa oikeaa lonkka sillä, että etupäässäkin käyttää enemmän vasenta puolta ja näin ollen etupäässä on vasemmalla puolella paremmat lihakset kuin oikealla. Se oli kuitenkin oikein hyvä uutinen, että itse selkärangassa ei ole mitään sillottumia missään ja nikamien liikkuvuus selässä on hyvä :o) Parissa kohtaa selässä oli kuona-aine kertymiä, joita koitetaan saada nokkoskuurilla lähtemään pois. Ricolle sain kanssa ohjeita, jotta kropan liikkuvuutta saataisiin pidettyä mahdollisimman hyvin yllä lonkasta huolimatta. Ricolla jatketaan myös ahkerasti Back on Track -takin käyttöä.

Molemmille pojille varasin myös uudet ajat toukokuun lopulle ja ensi viikolla varaan myös itselleni ajan, mutta siitä myöhemmin enemmän ;o)