Viime loppuviikko ja viikonloppu meni töissä inventaarion parissa. Aika rankka setti tehdä 12 päivää putkeen täysiä duunipäiviä. Sami oli pe-la Vuokatissa Kalevan Kierroksen 60km hiihdossa, joten koirilla vasta tylsää olikin kaksin kotona. Onneksi illalla on jo pitkään valoisaa ja päästiin Eijan ja Tuksun kanssa Elonkiertoon nauttimaan illan auringonsäteistä.

Mickyllä ja Tuksulla meni aika lujaa, vai mitä sanotte näistä?

IMG_1006-normal.jpgIMG_0997-normal.jpgIMG_1010-normal.jpgIMG_1041-normal.jpgIMG_1042-normal.jpgIMG_1044-normal.jpgIMG_1030-normal.jpgIMG_1015-normal.jpgIMG_1046-normal.jpgIMG_1053-normal.jpgIMG_1045-normal.jpg

Hirmuinen kalkatus kävi välillä, kun muuttolintujen parvet lensi yli.

IMG_1049-normal.jpg

Jacky oli vähän kolmas pyörä, mutta huolittiin sekin välillä sentään mukaan.

IMG_1056-normal.jpg

Lenkin lopuksi kuraiset, mutta onnelliset kaverukset.

IMG_1063-normal.jpg

Treenit on jääneet aika vähille, kun ei vaan ole jaksanut. Maanantaina oltiin sentään Minnan kanssa kentällä treenimässä ja jotain pientä on vähän puuhasteltu kotona.

Mickyn lonkkakuvia on nyt katsellut parikymmentä ihmistä joukossa useampi eläinlääkäri ja loput paljon kuvia katselleita ”maallikoita”. Vain yksi on Limanin kanssa samaa mieltä, mutta kaikki muut ehdottomasti sillä kannalla, että kumpikaan lonkka ei ole missään nimessä C vaan A/B olisin se oikea arvio. Limanilta olen myös kysynyt perusteluja, mutta vielä en ole niitä saanut. Olen myös jutellut Pellen kanssa asiasta ja päätynyt monelta kantilta asiaa pohdittuani siihen, että en lähetä kuvia tässä vaiheessa Pohjoismaiseen paneeliin, koska käytäntö on vielä niin uusi ja heidän lausunto lopullinen (eli siis edes uusia kuvia ei voi sen jälkeen Kennelliittoon lähettää). Joko jätän asian sikseen tai otan uudet kuvat vuoden päästä, kun mennään uuteen silmätarkkiin.

Nyt on viikonloppuna tiedossa talkoita ja tokoringin koulutus eli edelleen tarvii vaan ajatella nukkumisen olevan yliarvostettua, kun vielä kellojakin tuupataan sunnuntaina tunnilla eteenpäin...