Puolilta päivin vein Ricon "hoitoon" vanhemmilleni ja sitten ajettiin Nickyn kanssa Ypäjälle hakemaan Annamaria kera partasuiden kyytiin mukaan. Kohteena Lieto ja TSAU:n agilitykisat. Nickyllä ja Elmalla oli kummallakin 2 starttia ja Martta matkassa maskottikoiran tärkeässä virassa :o) Jossakin vaiheessa sain puhelun, että Rico on nyt syönyt nakkia ja kinkkua aika paljon, mutta saako sille vielä antaa, kun se niin haluaa ja pitkällä lenkilläkin oltiin... Arvatkaa hainko taas kerran kotiin tyytyväisenä röyhtäilevän papparaisen ;o)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Oltiin sopivan hyvissä ajoin perillä ja lähdettiin lenkittämään koiria ilmoittautumisen jälkeen. Yllättäen meidän starttivuorot oli taas kuudenneksi ja kolmanneksi viimeinen… Nicky kävi tapansa mukaan ihan älyttömän kuumana ja karkasi jälleen kerran lähdöstä. Kävin sen palauttamassa, kun ei kerran ekan esteen yli ehtinyt, mutta karkasi vielä toistamiseenkin inan verran ennen lupaa. Milläs tätäkin sitten treenaat, kun treeneissä ei tuo ilmiö tulee esiin edes provosoinnilla…

 

Hyvin tästä kuitenkin selvittiin, kuten koko radasta, koska nolla saatiin tulokseksi ja kolmas sija :o))) Aika ylittyi 0,35 sekuntia, mutta onneksi vielä on voimassa tuo 0,99 sääntö muuten puhtaalla radalla ;o) Aikaa söi ohjaajan väärät sijoittumiset, kun ei vaan opi muistamaan ja ymmärtämään, että tuo eläin painaa menemään kisoissa niin älyttömän paljon lujempaa kuin treeneissä. Kepeillä myös hidasteli ja haukkui jonkun verran. Vähän samalla lailla kuin maanantain treeneissä. Nyt siihen oli kyllä syynä sekin, että kepit oli jo neljäntenä esteenä ja Nicky lähtee alun niin lujaa, että tuo on sen mielestä turhan hidas este siinä vaiheessa.

 

2124765.jpg

 

Karvaa Nickystä on aika lailla lähtenyt, mutta ei se ihan noin kalju ole kuin kuvassa näyttää. Takki päällä autossa kököttäminen on HIUKAN vienyt karvat littiin ;o)

 

2124767.jpg

 

Toisella radalla mietin kahta ohjausvaihtoehtoa takakulmaan, molemmissa riskinsä. Kolmantena oli puomi ja yleensä sen aikana saan Nickyn kiinni, vaikka lähdettäisiin yhtaikaa. Juu en saa näköjään enää, vaikka otin vähän etumatkaakin… Olin auttamatta myöhässä puomia seuraavalla hypyllä ja Nicky ehti mennä putken väärään päähän ja siitä hyl. Loppurata olikin sitten hyvää treeniä. Muun muassa ekan kerran otin kepit vaikeammalta puolelta ja pientä alussa haukkumista lukuun ottamatta meni ihan ok. Samoin A:n kontaktit oli mun takaaleikkauksista huolimatta hyvät. Tähänkin rataan olen tosi tyytyväinen, koska asenne oli Nickyllä varsin kohdallaan. Ohjaajan keskittymisessä vaan on PALJON toivomisen varaa silloin, kun eka rata on mennyt noin hurjan hyvin kuin tänään :o)

 

Elmalla ja Annamarialla meni toisin päin kuin meillä eli ekalta radalta hyl ja toiselta komea nollavoitto ja menolippu kolmosiin :o) Älyttömästi onnea teille taitaville vielä tätäkin kautta! Kyllä nää meidän kimppareissut vaan on niin kovin tuloksekkaita ja eväät hyviä ;o) Kiitos, Kiitos ja Kiitos tuloksekkaasta seurasta!

 

Nickyn poika Luca oli myös omistajansa kanssa turistina katselemassa kisoja. Tosi kiva nähdä teitäkin pitkästä aikaa :o) Niin se on isänsä poika ääntä myöten ;o)

 

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille blogin lukijoille!