Maanantai-illan vietossa PuKon kentällä Hymy Mukana Nicky ja Jacky. Papparainen jäi viettämään laatuaikaa Samin kanssa kaksin kotiin.

 

Jacky oli tällä kertaa jo koko penturyhmän ajan (45 min) mukana. Ensin treenattiin kontaktia ja hyvinhän tuo pieni napottaa lihapullan toivossa Silmänisku Sivulletulon liikerata on myös jo löytynyt, joten pikkuhiljaa voinee alkaa fiilata paikkaa paremmaksi.

 

Kaima oli tehnyt paikalle kolme puuharastia. Ekassa tehtiin hyppyä, toisessa alkeisnoutoa ja kolmannessa merkkiä. Jackyn kanssa jätettiin merkki väliin, mutta muut tehtiin. Hyppy oli yksi lauta eli lähinnä pointtina mennä niiden pystykeppien välistä. Tämän Jacky hokasi heti ja tykkäsi kovasti Hymy Toisella rastilla kaikki muut noutoesineet kelpasi suuhun, paitsi metsku. Taitaa olla tässäkin kohtaa isänsä poika... Tätä meidän kandee varmaan nyt jonniin verran kotona leikkiä, että tulis joku tuntuma jo pentuna.

 

Tauot ja muiden merkkiharjoituksen ajan leikittiin ja narupallo on aika yes Hymy Luoksepäästävyydestä Jacky otti ilon irti. Juoksi miljoonaa ympyrää hepulin vallassa remmin riittämän matkan, kaivoi välillä kuoppaa ja taas menoksi. Juu ja kieriminen on nyt kanssa opittu ja se vasta on kivaa. Niin siis päästi se tietty luokse, mutta asento oli aika vapaamuotoinen näin ekalla kertaa Silmänisku Viimeksi otettiin luoksetulo ja lujaa tuli. Kentän ulkopuolella sai vähän riekkua paikalla olleiden lasten kanssa sekä moikata muutaman tutun koiran. Sitten Jacky saikin mennä iskän kanssa auton odottamaan.

 

Pentujen jatkoryhmässä oli tänään 10 koirakko (2 vetäjää). Tää oli nyt kolmas kerta ja porukka on edistynyt ihan huimasti Hymy Makeeta nähdä, kuinka sinnikäs opiskelu tuottaa tulosta lyhyessäkin ajassa.

 

Lopuksi otin ensin Lucaksen kanssa pienen kenraalin ensi viikkoa varten. Mun loistava saparomiäs! Kaikki meni hyvin sen kanssa. Nyt jopa liikkeestä seisominen oli ihan pro, kun olen yksikseni peilin edessä harjoitellut sopivaa äänensävyä ja se toimi Nauru Otettiin myös pitkästä aikaa paikallaolo, jossa Nanci kaverina. Kerran käväisi lonkka-asennossa, mutta muuten oli tosi skarppina ja pysyi hyvin. Nooh tämän paremmin ei voi viimeistely ennen kisoja mennä, että hyvillä mielin tulta päin Lucaksen kanssa Hymy

 

Nicky pääsi viimeksi. Ruutu kuppeineen oli valmiina kentän takalaidassa. Otin niin pitkän matkan kuin oli mahdollista ja se oli oikeesti pitkä ja matkalla vielä A-estekin houkutteena. Sinne se paineli menemään hyvällä laukalla. Hyvä Nicky! Kaukoja tehtiin ihan vaan nopeilla vaihdoilla ja yks ultrapitkä m-s vaihto. Yes! Seuraaminen alkuun kovin tahmeaa, mutta piristyi koko ajan. Taaksepäin askelia koitin ja oli ne nytkin ihan ok, mutta ei läheskään niin hyvät kuin sunnuntaina kotona. Samoin täyskäännöstä paikoillaan treenattiin. Niissä on työsarkaa aika paljon... Metskun kanssa otin ensin ihan vaan sen tarjoamista ja se oli hyvää. Sitten kuitenkin liikkeessä lähti haahuilemaan, mutta muistuksella toi ja toistolla ihan ok. Tätäkin on nyt vaan treenattava ja treenattava. Ei taida oikotietä olla... Tunnari tehtiin kisanomaisesti ja se oli ihan Nickymäinen. Tahtoo sanoa, että teki pienen kaarroksen, mutta haisteli hyvin, otti oman varmasti ja toi sen kovasti ylpeenä Hymy

 

Iltalenkin tein vielä koko porukan kanssa kotona. Tuli muuten uni silmään kohtalaisen helposti Silmänisku

 

========================================

 

Tänään lähdettiin töiden jälkeen äitin ja poikien kanssa Elonkiertoon. Tuuli oli melkoinen ja melkein jo pelkäsin, että mun pikkupoika lähtee vallan tuulen mukaan. Ei onneksi, mutta niin kova tuuli oli, että Jacky joutui selvästi tekemään töitä vastatuuleen kulkiessaan.

 

Kaikkee sitä pitääkin ihmisen miettiä ja murehtia. Kauhee stressi päällä, kun meillä ei ole rappuja ja näin ollen Jacky ei totu niissä kulkemaan. Ei muuta kuin lenkin jälkeen harras rapputreeni. Hartaan siitä kylläkin teki vaan se, että harjoitus suoritettiin kirkon pitkillä ulkorappusilla Silmänisku Nicky tuli ensin mukaan näyttään mallia ja toisella kertaa Jacky teki rinksan yssikseen Nickyn suorittaessa paikallaoloa sen aikaan. Osaa se kulkee rappusia(kin). Hukkaan meni hyvä stressi taas Silmänisku Ekalla kertaa alaspäin tulo meinasi huipata, mutta kun alkuun päästiin, niin meni oikein nätisti ja rauhassa.

 

Kotona oli vielä pientä treenin tynkää. Jacky treenasi tänään näyttelyä ja sitten vaan leikittiin uudella mötköllä. Nicky teki hyppynoutoa sekä metskua ensimmäiseksi. Ei kyllä kovin hyvältä näytä Otsan rypistys Toivottavasti näihin saadaan paljon hyviä vinkkejä Lentsulta Turun kurssin aikana… Kyllä se ne tekee, mutta mutta… Seuraavaksi ruudun keskipaikkaa ja taas ensin kesti, mutta sitten alkoi selvästi hakea oikeaa kohtaa. Jätettiin kuppi yhdessä ruutuun ja mentiin tekeen liikkeestä istumista. Ekan kerran meni maahan, mutta muut kerrat hyviä. Seuraamisen taaksepäin askeleet onnistui taas oikein hyvin, joten eiköhän ne joskus saada siirrettyä kotoa muuallekin Hymy Kaukoissa muutamia vaihtoja ensin läheltä ja sitten kaukaa. Vähän meinasi nyt edetä, mutta otettiin uudestaan läheltä, niin, että peruutti kunnolla. Luoksetulon seisomisen valui ekalla, mutta toistolla ok stoppi. Loppuun suora mun karkuun juoksulla. Ruutuun lopetettiin.

 

Ricolla meni perusasioiden muistelemiseksi, kun oli vähän hukassa. Luoksetulossa jätin maahan ja aina se oli istumassa, kun käännyin. Tajus se lopulta, mitä haetaan Silmänisku Perusasennon poikitti ihan ihmeellisesti, mutta löytyi sieltäkin suoruus lopulta. Jaa niin ja peruuttaminen. Kiersi rinksaa takaperin… Sitte menin seinän viereen ja mitä tekee papparainen. Seisoo pylly kiinni seinässä ja astelee paikallaan, kun ei rinksa onnistunut. Nooh oli meillä ainakin hauskaa tuon pellen kanssa Kieli ulkona

 

Nickyä ruoputtelin myös näyttelykuntoon. Onneks se vaikuttikin helpommalta projektilta kuin olin ajatellut. Ehkä ehdin sen sittenkin saada kuntoon lauantaiksi Silmänisku Jotain kotihommia tuli kanssa räävittyä, mutta ei niin paljon, kuin piti Otsan rypistys Illat on niin kovin kovin lyhyitä vaan. Ja yöt jää sitäkin lyhyemmiksi taas nykyään…