Poikien kanssa oltiin tänään lääkärikeikalla. Nickyn rabies oli menossa vanhaksi (penikkatauti ym roketehan on nykyään voimassa 3 vuotta), joten se käytiin uusimmassa ja samalla halusin Ricolle 10 v. terveystarkastuksen.

Kyllä tuo Nicky on vaan niin ihanan positiivinen tapaus :o) Häntä heiluen paineli ovesta sisään heti, kun ovi avattiin. Lääkärin suukottelun jälkeen tutki paikat ja sitten rokotus niskaan. Eipä tuokaan paljon Nickyn maailmaa hetkauttanut, koska häntä heilui kaiken aikaa ja palkaksi lääkäri sai kunnon lipaisun poskelle :o) Nickylle tehtiin tietenkin kanssa perustarkastus ennen rokotusta ja kaikki näyttäisi olevan kunnossa.

Rico pääsi seuraavaksi tutkittavaksi. Tämä lääkäri ei ole nähnyt Ricoa pariin vuoteen, joten valitsin hänet ihan siitä syystä, että tuntee koiran, mutta näkee ehkä mahdolliset muutokset paremmin. Eipä löytynyt onneksi pappakoirastakaan mitään :o) Sydän lyö vahvasti ilman mitään sivuääniä, limakalvot on oikein terveen näköiset, ei arista mitään paikkaa, lihakset on ikäisekseen hyvät ja turkki hyvässä kunnossa. Silmissä on vähän alkavan kaihin merkkiä, mutta tämän olin toki jo itsekin huomannut.

Pojat saivat isosti kehuja reippaudestaan. Jopa Rico oli nyt hyvin vapautunut ja tutki paikkoja Nickyn perässä :o)

Iltalenkki tehtiin taas jälleen vesisateessa, mutta onneksi paljon tyynemmässä kuin eilen. Pikkusen otettiin sisätokotusta, mutta aika laiskottelun puolelle meni tämä ilta. Niin ja nyt pitäisi haalia myös jännitys kasaan, kun tuli kisakirje sunnuntain Lucaksen tokokisaan ;o)