Torstai-illalle iski mielenkiintoinen "projekti". Oltiin vesisateessa iltalenkillä enkä huomannut mitään ihmeellistä. Kotona kun oltiin oltu jonkun aikaa, niin Sami kysyi, että miksi Nickyn tassu näyttää niin mustalle. Koira kylppäriin ja tutkimaan asiaa. Toinen takatassu oli paksun mustan öljyn peitossa :o( Varmaan ainakin 20 kertaa laitoin fairya ja koitin kuurata tassua. Saatiin me se lopulta suht puhtaaksi ja sitten alkoi kylppärin pesu. Ne mitä olin luullut sateisen lenkin jälkeen märiksi jäljiksi matoilla ja lattialla, osoittautuvatkin samaksi öljyksi. Voi hitto, mikä sotku!

Perjantaina olin töistä vapaalla ja lähdin heti aamulla ajamaan Piiran käsittelyyn Turkuun. Paikat ei enää mene kahden kuukauden hoitovälillä sellaiseen kuntoon kuin olivat ekalla kerralla, mutta kovin vetää selkärangan lapojen välistä jäykäksi :o( Edelleen tultiin siihen tulokseen, että kaiken pahan alku ja juuri on tuo sökö olkapää :o( Nythän viime aikoina on myös saman käden kyynärpää alkanut oireilla. Nyt kun olkapää on kahdessa leikkauksessa keinotekoisesti "köytetty" paikoilleen, niin asento on muuttunut sen verran, että oikea puoli menee tosi jumiin. Sain taas uusia jumppaohjeita ja parin kuukauden päästä katsotaan, onko niistä ollut apua.

Iltapäivällä oli tosi upea ilma taas vaihteeksi ja lähdettiin jälleen äitin ja koirien kanssa Elonkiertoon. Pojat nauttivat taas sydämensä kyllyydestä eikä meillä ihmisilläkin mitään valittamista ollut ;o) Juoksutettiin poikia taas meidän välissä sekä molemmat saivat kiertää erinäisiä puita ja tolppia. Nyt Nicky on vihdoin hokannut tuon kiertämisen niin, että alkaa itse etsiä sopivaa kierrettävää, kun käskyn sanoo :o) Siinä olikin tämän päivän treenit.

Tänään oli aamulla töitä. Työpaikan reilun kuukauden takaisin muuton viimeiset rippeet käytiin porukalla siirtämässä ja siivoamassa paikka. Iltapäivällä meillä oli kylässä ihana collieneiti ja pieni sheltti-tyttö. Kiitos Elina & Co vierailustanne! Illalla ajattelin saunan jälkeen ottaa vielä pienen pienet sisätokot. Metsun nostoa ja kaukkareita voisi olla ohjelmassa.

Tuntuu joka toinen päivä satavan ja joka toinen päivä paistavan. Toivottavasti huomenna on pouta, kun on ne agikisat. Sisäkisathan ne on, mutta kun paikan päällä kolmen startin verran viettää aikaa ja koiraa pitää lämpimänä, niin ulkona sitä etupäässä tulee oltua.