kovalla kyydillä eikä tahdo edes blogia ehtiä päivitellä. Maanantait on tooooosi kiireisiä, kun karkaan töistä ajoissa, lähden paimentamaan, siitä äkkiä vaihtamaan vaatteet kotiin ja sitten joogaan. Viikko sitten oli jo laidun melkoisen märkä & kurainen. Usean päivät sateet olivat tänään saaneet sen entistä märemmäksi. Jokohan sitä viikon päästä luovuttaisi ja siirtyisi sisätreeniin? Viime viikolla Micky oli kuin unelma, mutta tänään oli vähän liikaa virtaa ja meni hetkittäin vähän rallattelun puolelle. No nuori koira ja kiltti lampaille, joten sallittakoon moinen ilottelu välillä. Jacky tekee tasaisen varmasti ja niiiiiin makeesti nyt, kun on hiljaa. Kumpikaan ei epäröinyt maahanmenoja, vaikka ihan litimärkää ja kuraista olikin.

Keskiviikkona Minna & Hippa otti meidät Mickyn kanssa kyytiin ja ajettiin Hämeenlinnaan nuorten koirien tokoringin treeneihin Sirke Viitasen valvovan silmän alle. Alkuun tehtiin vesisateessa paikallaolot kimpassa kahdessa rivissä, josta toiset kävi välillä vapauttamassa koirat jne. Hauska treeni ja Mickyyn olen hurjan tyytyväinen, kun siellä sateessa pysyi ilman mitään ongelmaa.

Omina ongelmina katottiin luoksetulon loppua ja hyppyä. Luoksetulossa tulee viimeisen pätkän mun mielestä turhan hitaasti. Muutamalla hetsaustoistolla tuli tosi hyvällä laukalla loppuun asti. Tätä pitää nyt muistaa työstää. Hypyssä Micky ottaa helposti liikkurista häiriötä. Nyt treenattiin sitä ja alkoipa kuunnella hyvin mun käskyjä. Tosin kiersi hypyn, kun käytiin viemässä yhdessä palkka hyppy kiertämällä. Mun rakas putkiaivo ♥ Lopuksi hyppyytettiin Mickya edestakaisin molempiin suuntiin eikä ollut mitään ongelmaa. Kivat treenit, vaikka sää olis parempi voinut ollakin.

Lauantaina tehtiin aamupäivällä pihahommia kotosalla ja iltapäivällä ajelin poikien kanssa Loimaalle, kun meillä oli seuraaviin rallytokokisoihin osallistuvien preppaustreenit. Tehtiin kasi eri alokasluokan rataa. Jacky meni hyvin, paitsi nyt keksi toisen kyltin, minkä olis halunnut kiertää… Tähän asti se on ollut täyskäännös vasemmalle ja siitä on nyt päästy irti. Kun vaan muistaisin kisoissa jättää tarpeeksi tilaa enkä menisi niin lähelle kylttiä. Kotimatkalla pysähdyttiin Elonkiertoon lenkille ihanassa auringossa tällä kertaa.