Kolmena edellisenä Juhannuksena ollaan aattona oltu Piikkiössä, Tuorlassa aksakisoissa. Nyt tämä perinne katkesi, kun ei ole tällä hetkellä kisaavaa koiraa. Josko ensi vuonna sitten taas… Ihan ei kuitenkaan aaton aksaperinne kokonaan katkennut, kun mentiin Anskun kanssa heti aamusta lenkille Paavolaan ja siitä kentälle aksaamaan.

Pääpaino oli jälleen keinulla. Useita toistoja Jackylle niin, että Ansku laski keinun. Tämän Jacky tekee koko ajan tosi reippaana häntä kaarella ja seisoo tukevin jaloin keinulla. Luulenpa, että tätä kautta keinun laskunopeutta pikku hiljaa nostaen ja viimeisenä kolahdus mukaan ottaen tästä tulee oikein hyvä  Otettiin jälleen myös rengas muutamaan kertaan. Puomia tehtiin niin, että palkattiin toistemme koirien nenäkosketus ohjaajan itsensä irtaantuessa kauas. Jacky ei oikein meinannut hiffata, että palkka tulee Anskulta. Jäi myös hiukan turhan ylös kontaktille. Tää on niin hyvä treeni, että tätä on pakko tehdä lisää. Treenin lopuksi käveltiin vielä pikku lenkki. Kiitos miljoonasti Ansku ja koirakööri SUPERkivasta Jussin aloituksesta
 
Kävin vain kotona ja lähdin mökille perässä, kun Sami oli sinne lähtenyt jo edeltä juosten. Ihmettelin jo aksaamassa, että miksi on niin nuutunut olo, mutta aattelin vaan arjen univelkojen painavan. Siinä sitten iltapäivän aikana alkoi kurkku kipeytyä siihen malliin, että kesäflunssa pentele teki tuloaan  Myöhemmin iltapäivällä alkoi sade, joten lähdettiin takaisin kotiin ja käytiin iltasella ajelemassa Saaren Kansanpuiston Juhannusjuhlia tsekkaamassa aidan takaa, mutta eipä sielläkään paljon väkeä huonon sään takia ollut.
 
Eilen aamulla kurkku olikin sitten jo tosi kipeä ja mun flunssalle tyypillinen kova päänsärky seurana  Iltapäiväksi tuli sen verran nätti sää, että lähdettiin mökille kuitenkin. Samahan se, missä sitä huilaa. Kameran kanssa jaksoin sentään vähän heilua. Alla kesäistä kuvasaastaa kerrakseen ilman sen kummempia selityksiä.
 
 
Tänään olen lähinnä huilannut. Se siitä sitten, kun tämä vapaa oli varattu monelle kotihommalle ikkunanpesua myöten  Kun ei jaksa niin ei jaksa : Hyvin ja pitkään nukutuista öistä huolimatta iltapäivällä oli pakko mennä nukkuun päänsärkyä vähemmäksi ja niinpä nyt on himppasen uni hukassa. Aamulla tsekkaan olon ja päätän sen perusteella suuntaanko töihin vai terkkarille. Enpä muista koska olisin viimeksi ollu flunssassa keskellä kesää, kun en sitä niin kovin usein muutenkaan sairasta. Ja nytkin mielellään mahdollisimman nopsaan haluisin eroon...