Juups. Jos vähän blogia laittaisi taas ajantasalle. Ei ymmärrä ei, mihin ne kaikki tunnit vuorokaudesta oikein katoaa...
 
Tiistaina me ei tehty mitään. Siis normi lenkki, kävin hieronnassa & kotihommii ja silleen, mutta ei mitään muuta.
 
Keskiviikkona karkasin hitusen töistä ja lähdettiin Riihivalkamaan kaiman ja Nancin & Oonan kanssa lenkkeilemään. Järven jäältä ja peltojen kautta tehtiin oikein kunnon lenkki. Aurinko meitä härnäsi tulemalla välillä näkyviin ja välillä pilveen, mutta kiva lenkki ja ilma oli joka tapauksessa. Kiitos lenkkiseurasta!
Rico harrasti kierimistä ja maiseman tarkkailua Silmänisku
Ystävykset Nanci ja Nicky Hymy
 
Lenkin jälkeen lähdin taas pentulaatikon viereen notkumaan. Ensimmäisen madotuksen aika ja hyi kuinka pahalta sellanen töhnä voi pienen pennelin suussa maistua Huuto Sitä sentään pitä pärskiä ja maiskuttaa. Pirre-äippä katseli laatikon laidalla pää kallellaan touhua. Kaikilla on nyt jo silmät ihan kunnolla auki ja pientä leikin ja painin tynkääkin kokeilevat. Leikkiessä meno on vielä koko lailla "juopunutta", mutta annas olla, kun Pirre menee laatikkoon, niin johan saa sakki jalat alleen Hymy Kaikki pääsevät niin näppärästi juoksujalkaa sopivaa tissiä valkkaamaan.
 
Eilen olin taas siellä laatikon vieressä. Siinä vois istua ikuisuuden ja vaan tuijottaa niitä palleroita Kieli ulkona Kuvia on räpsitty keskiviikolta ja torstailta. Pääasiassa edelleen nukkuvia pötköjä, kun leikkihetket on vielä kovin lyhyitä.
Ruokaa!
Elämä on niiiiin ihanaa, kun voi vaan syödä ja nukkua Hymy
Äipän kainalossa on hyvä torkahtaa.
 
Illalla oltiin vielä tokoilemassa kimppatokoissa. Ehkä jottain tarttis tehdä vähän enemmänkin, kun huhtikuun lopussa on sentään ne kisatkin kalenterissa... Ei sillä, tänään oli ihan hyvät treenit, mutta liikkeiden varmuus ei kasva tarpeeksi tällä 1-2 kertaa viikossa tahdilla. Täytyy taas vaan koittaa ryhdistäytyä ja jakaa vuorokauden tunnit paremmin. 
Nicky aloitti treenin ja vähän temppuiltiin taas ensin, jotta alun haukkuminen vähenee. Siitä paikallamakuuseen Jessen ja Nancin kanssa. Ei moittitavaa Hymy Tunnaria varten putsasin lumen pois, niin hyvin kuin sen kengillä potkimalla sain. Matka oli täyspitkä ja ekan vein ite. Tarkkaa työtä, hienosti toi ja lähti ekalla. Seuraavan vei kaima ja heti oli epävarmempi lähdössä, mutta lähti kuitenkin ekalla ja hienolla työllä toi Hymy Loppuun otin vielä yhden itse vieden ja edelleen SUPER. Joka kerta kuvio ja oman paikka oli eri, mutta se ei työskentelyyn vaikuta millään lailla. Innon ja vauhdin nostamiseksi olen lähtenyt juoksemaan karkuun, kun on jo tullut jonkun matkaa. Tästä tosin täytyy päästä nopsaan pois, ettei ala kuvitella, että nyt tuli väärä, kun en lähdekään mihinkään... Liikkeestä istuminen oli myös hieno. Istumiseen saisi tulla vielä nopeutta lisää, joten sitä pitäisi nyt työstää.
 
Ricon kanssa käytiin rakentamassa ruutu ja otettiin se kupilla muutaman kerran. Pappa menee lujaa! Kerran otin myös kokonaisena liikkeenä ja sekin hieno. Liikkeestä istuminenkin meni ok, mutta jää sellasen ihme kenoon, kun on kait jo menossa maahan ja sit jää kuitenkin istuun. Eipä sillä Ricon kohdalla väliä Kieli ulkona
 
Nickyn kanssa muutama lyhyt pätkä seuraamista ja ennen kaikkea oikealle käännöksiä. Vielä siitä tarttis saada loput väljät pois. Askeleet vasemmalle hyvät, mutta oikealle tarvitaan vielä pieni käsiapu. Siitä ruutuun, jonka paikkaa Nicky ei todellakaan tiennyt. Hyvin lukitse, meni laukalla ja ihan oikeasta suunnasta sisään Cool Tämä täydeltä matkalta. Lyhyemmältä otettiin stoppia, mutta se on nyt usean kuppitreenin jälkeen vähän hukassa. Sitä pitää nyt seuraavaksi muistuttaa. Lopuksi vietiin vielä yhdessä nami, otettiin ylipitkä matka ja sai lähteä lennosta. Hyvin laukkasi!
 
Kiertojen kautta otettiin stoppeja. Seisominen voisi olla terävämpi, mutta maahanmeno on älyttömän nätti. Loppuun vielä pari suoraa mun karkuun juoksulla. 
 
Rico pääsi kanssa kiertämään ihan huvikseen ja tekemään luoksetuloa. Muutaman stopin ensin valui, mutta pienellä muistutuksella stopit löytyi. Loppuun suora luoksetuloa, mutta nyt ennakoi selvästi stoppia. Sit vähän temppuiltiin vielä. Olipas oikein kunnon hyvänmielen treenit kummankin kanssa Cool 
 
Tänään lähdettiin iltapäivällä taas äitin kanssa Elonkiertoon. Paljon oli sinnekin lisää lunta viime päivien sateista kertynyt. Loppuilta menikin kotihommissa ja viikonloppuun valmistautuen Silmänisku