Eilen oltiin taas agiliitotreeneissä ja kokeilumielessä Anja meni Nickyn kanssa. Ja perskuta sentään, kun hyvin menikin! Nicky ei yhtään haahuillut mun perään eikä edes ihmetellyt tilannetta. Voi olla, että Anja tästä lähin saakin juosta kisoissa vähän useamman radan ja mä voin keskittyä kentän laidalla videokuvaamiseen ;o)

Rico oli taas niiiiiiiin Rico. Ei sitä voi näkemättä edes ymmärtää kuinka onnesta soikeena koko pieni eläin on kun pääseen "reenaan". Niin reppava jätkä se on vielä kotiintullessakin ja käy Samille elvistelemässä. Onneksi sen kanssa ei tarvii kisoja miettiä, on nimittäin tuon hallinnan kanssa vähän erilailla onkkelmia kuin Nickyn kanssa ;o) Mutta Ricohan se "reenaakin" vaan mielenvirkistykseksi ja näin se tosiaan sen kohdalla toimiikin.

Ollaan myös käyty parikin kertaa Elonkierrossa lenkillä tällä viikolla. Siellä on pellot jo mukavan kuivia ja pääsee kulkemaan melkiis mistä vaan. Otetaan nyt ilo irti siitä paikasta, kun keväämmällä sinne tulee taas laitumille sähköpaimenet ja eläimet paikoilleen, jonka jälkeen siellä ei voi oikein koirien kanssa irti kulkea. Siis ei mein pojat niistä eläimistä välitä, mutta siellä on silloin niin paljon muitakin ihmisiä ja periaatteessa koirien irtipito kielletty. 

Huomenna onkin sitten taas vuorossa Lentsun tokokurssi Turussa.