Aika väsyneissä merkeissä on viikko mennyt. Väsymystä puhtaasti siitä, kun ei reissussa ehtinyt oikein nukkua ja siitä sitten työviikon myötä univelka kertaantuu, mutta myös väsymyksen purkautumista siitä, kun viimeinen puoli vuotta on ollut niin hetkistä. Nyt on aikaa paljon enemmän ihan vaan itselle ja omille puuhille. Tosin pienessä kiireessä saa paljon paremmin aikaiseksi.

Maanantaina treffattiin Annamarian ja partasuiden kanssa Elonkierrossa ensin valokuvauksen ja sitten lenkkeilyn merkeissä. Olipa kiva lenkkeillä pitkästä aikaa kimpassa ja hyvin tuntui tuo meidän laumakin tulevan juttuun. Tytöt tekivät heti lähteissä selväksi, ettei pyllylle ole asiaa ja pojat kunnioittivat tätä toivetta, joten lenkki sujui rauhallisesti iloisen nuuskuttelun ja juoksentelun merkeissä.

Tiistaina oltiin pitkästä aikaa paimentamassa. Vähän kauhulla odotin, että mitä tauko on saanut aikaan. Jacky koitti aloittaa homman haukkumisella taas, mutta aika pian muisti, että vain hiljaa pääsee tekemään ja hyvin tekikin. Nyt harjoiteltiin etäisyyttä kaarilla, kun tuppaa tulemaan turhan liki. Micky oli vähän villi, mutta ei tosiaan sekään niin paljon kuin pelkäsin. Treenattiin vähän enemmän hallintaa nyt. Mickylle kaaret oikealle oli hurjan vaikeita. Vasemmalle menee hyvin. Nyt siis oikeapuoli tehotreeniin. Hyvin oli mietteliään näköinen pikkukarhu treenin jälkeen, kun oli oikein joutunut pohtimaan, mitä halutaan. Niin kivaa oli, että varasin heti illalla seuran treenin joulukuun alkuun.

Eilen oltiin naatiskelemassa anopin herkkuvoileipiä. Ja hitsi että nauroin poikia, kun niillä on ihan omat kuviot siellä. Hauska seurata, kuinka ne tilanteen mukaan toimivat erilailla kotona, mun äidin luona ja anopilla.

Tänään varattiin Minnan ja Ilonan kanssa Loimaan halli ja käytiin treenimässä ihan rauhassa ajan kanssa ennen varsinaista kausitokoa. Micky teki ruutua ja nyt tuntuu, että alkaa hahmottamaan systeemin. Palkkaamattomuustreeni meni taas mönkään. Nyt pitää vähän miettiä. Micky on kovin kiinni namikädessä joissakin liikkeissä ja se aiheuttaa nyt probleemaa. Hyppy hyvä, samoin merkki. Seuraamisessa lisäsin askelia ja otti vähän sivuväljää, mutta muuten hyvä ja perusasennot istuu napakasti. Kierron kautta tehtiin perusasentoon tuloa kapulan kanssa ja ilman. Paikallaolo Hipan ja Oikun välissä ok. Jacky teki seuraamisen lähtöjä ja kappas, kun hokasin siinä taas oman mokani. Sen korjattuani Jacky lähti tosi hyvässä kontaktissa mukaan. Merkki nyt hieno. Siihen on alkanut löytyä hyvä asenne ja vauhtikin parantunut. Metallin kanssa muutama tolpan kierto ja nekin ok. Jacky siis oikein loisti tänään pätevyydellään. Se sai vielä loppuun treenata Ilonan kanssa juniorhandleria varten, josko menisivät yhdessä valtaamaan kehiä ensi kesänä. Hurjasti olis kaikkee treenattavaa tokon osalta varsinkin Mickyn, mutta totta kai myös Jackyn kanssa.

Mickyn juniorivaliotittelit on nyt virallisia ja rusetit & kunniakirjat kotona, joten pitihän siitä kuva räpätä. Hiukan sai suorittaa asettelua, ettei pikkukarhun karvattomuus nouse kuvassa pääosaan.

Img_9775-normal.jpg